TEKNOTURK
Daimi Üye
- Adı
- Erkan Keskin
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Alemsin Erkan
Millet sanacak ki bizler Kazıklı Voyvoda'yız.![]()
O değil de 309 mesajı ne ara yaptın abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alemsin Erkan
Millet sanacak ki bizler Kazıklı Voyvoda'yız.![]()
Evet abi benzer birşeydi,ama bulamadım nette.Adı buna yakın birşeydiBunun bir adıda vardı..frenkowiç takımımı ne öyle bişeydi..1 saattir arıyom nette bulamadım..Kafa kısmı ip yada telliydi,atarken düşmesin diye..
Neydiki adı??Sanyorum adı Drackowiçtch gbi birşeydi; daha önce Fransız av kanalında görmüştüm Turna avında başarıyla kullanılıyordu; predatör balıklara etkili olur gibi...
İsmi yanlış yazmış olabilirim ancak o şekilde hatırlayabildim...
emre bey size katılıyorum berkay şu sitenin ismini verebilirmisinberkay gezdigin o sayfanın linkini verebilirmisin adını ogrenelim![]()
Merhaba Erdal Abi bu aleten bende almıştım bunu icat eden bir sırp cekowiç,Bunun bir adıda vardı..frenkowiç takımımı ne öyle bişeydi..1 saattir arıyom nette bulamadım..Kafa kısmı ip yada telliydi,atarken düşmesin diye..
Neydiki adı??
Sağolasın İrfanım..Aslında kullanışlı bir takım gibi gelmişti..Hep bir ara deneyeyim dedim ama hiç fırsatım olmadı..Merhaba Erdal Abi bu aleten bende almıştım bunu icat eden bir sırp cekowiç,
kendi ismini vermiş alete ben lüfer için almıştım ancak randıman alamadım.
turna için ideal.![]()
berkay gezgigin o sayfanın linkini verebilirmisin adını ogrenelim![]()
emre bey size katılıyorum berkay şu sitenin ismini verebilirmisin