Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canlı Yayın... :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sevgili Hamdi kardeşim, çok daha güzeli sana ve dostlarına denk gelir inşallah..Aslına bakar isen, bu yörede ben şu hani bu ara pek popüler olan vertical jiging denemek istiyordum..;)

Zira bu amaç için kamış ve makinam hazır...:)Geriye bir denemesi kaldı..Becerebilirim yada beceremem bilmiyorum..:rolleyes:Ayrıca bu yörede bu tür avcılık netice verir mi..Vermez mi onu da bilmiyorum...:rolleyes:

Ama en azından bu yörede bu stili bir kaç kez denemek istiyorum..Eh azıcık da olsa yeniliklere açık olmak lazım değil mi..?:pAma böyle apar topar evden çıkınca sadece el oltamı ve yedek takımları alabildim..Kullanıycağım kurşunu dahi sağoslun arkadaşlarımdan temin etim..:p
İshak abi, denemeden olup olmayacağına karar vermek olmaz :)

Ben ce denemelerinin sonucunda olumlu neticeye varacaksın.;)

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili İshak abi,
Yarı programlı, yarı programsız güzel bir av olmuş ellerinize sağlık.
Afiyetle, rastgele...

Bu arada dikey sarkıtmadaki başarınız umarım dikey seğirtmede de daim olur ;)
Sevgi ve selamlarımla...

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak abim tebrikler..
Güzel bir paylaşım ..
Daha ne denir ki ..
Emeğine yüreğine sağlık..
Sevgili Necati kardeşim, çok teşekkür ederim..İnşallah bu sene sen de o benim hasret olduğum Al yanaklı/Kalın dudaklı yarim ile bol bol kucaklaşman dileği ile rastgele...

osmantunam

Yeni Üye
Adı
-
abi nedıyeyim harıkasınız. Ben bu aralar dısarı cıkamıyorum ellerınızden öper bı oglum oldu .o keratadan vakıt kalmıyor sızın sayenızde ozlemımı gıderıyorum .. hepınıze rasgele insallah bende oglumla tutarım abılerım boyle guzel balıkları... ellerınızden operim hayırlı kandıller...

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak Abi.

Sevgili Akın kardeşim yorumun için teşekkürler...Derin suda balığın azıcık kıt olduğu bu günlerde ancak bunlar denk geldi...İnşallah bahse konu yörenin muhtelif mekanlarda tıbki senin vertical jigging avlarının bana da denk gelmsei dileği ile...
Sevgili İshak abi,
Yarı programlı, yarı programsız güzel bir av olmuş ellerinize sağlık.
Afiyetle, rastgele...

Bu arada dikey sarkıtmadaki başarınız umarım dikey seğirtmede de daim olur ;)
Sevgi ve selamlarımla...
Sevgili Bahadır'ım güzel sözlerin ve yorumun için teşekkürler..Tez zamanda çok daha bereketlisinin sana ve dostlarına denk gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
abi nedıyeyim harıkasınız. Ben bu aralar dısarı cıkamıyorum ellerınızden öper bı oglum oldu .o keratadan vakıt kalmıyor sızın sayenızde ozlemımı gıderıyorum .. hepınıze rasgele insallah bende oglumla tutarım abılerım boyle guzel balıkları... ellerınızden operim hayırlı kandıller...
Sevgili Osman kardeşim yorumun için teşekkürler...Ayrıca Cenab ı Allah'ımdan evladının uzun ömürlü olmasını..Anasına-babasına ve memleketine hayırlı bir evlat olmasının dilerim...:)
Sizlerinde kandiliniz mubarek ola kardeşim..

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
tebrikler harika balıklar

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
Abi vallahi ne denir bilmem ki,
kalbin niyetin ne kadar güzelmişki, aslında olumsuz gibi gözüken bir gelişmeden bile olaylar nereye dönmüş. Allah gönlüne göre vermiş.
İnsanın niyetiiyi olunca farklı gelişen olaylar bile seni yine isteklerinin olduğu yere götürüyor...
Ellerine ve paylaşımına sağlık.