B
BS Okuru
Misafir
Tşk Sağolun..Harika gözüküyolar emeğinin karşılığını mutlaka alırsın.
Tşk Sagolun aslında caparı baglaması cok kolay youtubede caparı baglama konusunda bır cok gorsel vıdeoyu var bu vıdeoları ızleyerek sızde yapa bılırsınız..Tebrik ederim bu şekilde bağlamak benim icin çokkkk zor![]()
Tşk Sağolun.Ellerinize saglık. Çok güzel olmuş
Tşk Sağolun.elinize sağlık iyi çalışma
İyi Dileklerin Icın cok tsk ederım Önder abi sağolasın senınde dedıgın gıbı ınsan kendı caparısını kendı yapınca daha bı keyıflı oluyor .Sevgili Vural;
Amatör balıkçılığın en güzel yanı kendi takımını yapmaktır.Eline emeğine sağlık, çapariler harika görünüyor.
Bu çapariler ile güzel avlara imza atmanı temenni ederim.
Her daim rast gelmesi dileğiyle.
Tşk Şeref Abi Sağolasın..Eline sağlık Vural
Çok güzel olmuşlar..
Teşekkürler Ugur sagolasın oyle aklıma geldıkce musaıt zamanımda baglıyorum aslında bunlar az bıle bır gunde 1000 kostek baglıyanı bılıyorum ben baglıyamam o kadar acıkcası gunde 50-200 arası duruma gore baglayıp ızdıvaça cekılıyorumNe yaptın öyle capari dükkanı mı açacaksın
Valla helal olsun, benim bu kadar köstek bağlamak için bana en az 1-2 ay lazım
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım hasan abı sagolasın daha ıyılerını yapmak sana nasıp olur ınsallah her daım rast gelsın..Eline sağlık reis çok güzel olmuş inş hepsi balıkla dolar rastgelsin![]()
iyi dıleklerın ıcın cok tsk ederım enesım sagolasın...Eline sağlık Vural abi.harika gozukuyolar