Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Envantere bu yeni eklenenlerden 17,359 köstek çıkar..:))
abı caparı yapmasını cok sevıyorum bende hastalık oldu 6 yasımda rahmetlı babamdan ogrendım caparı yapmasını o gunden berı kendı capırımı kendım baglıyorum bende hastalık oldu caparı yapmak onun dısında bırde rapala almak :) agırlıklı olarak caparı ıcın malzeme almak daha agır basıyor farklı bırsey gorursem dayanamayıp alıyorum :) bazı malzemeler olmuyor devamı gelmıyor genelde pıyasadakı sımler hep aynı farklı bır malzeme bulursam adetlı alıyorum daha sonra keske bu malzemeden fazla alsa ıdım demıyeyım dıye :)

Adı
Vaner
abı caparı yapmasını cok sevıyorum bende hastalık oldu 6 yasımda rahmetlı babamdan ogrendım caparı yapmasını o gunden berı kendı capırımı kendım baglıyorum bende hastalık oldu caparı yapmak onun dısında bırde rapala almak :) agırlıklı olarak caparı ıcın malzeme almak daha agır basıyor farklı bırsey gorursem dayanamayıp alıyorum :)
Ah ah, bilmez miyim.. aynı durum bende de var.. Babana Allah rahmet etsin, iyi bir şey öğretmiş sana.. Ama çapari yapma aslında bir hastalık değil, kelimenin bütün anlamlarıyla tam bir terapi.. balık tutmanın kendisi kadar terapi değeri var.. Yaklaşık 80-90 çeşit sim, ip ve floşu karşıma alıp çapari yapmaya başladığımda kimbilir kaç mantık paradoksunu çözmüşümdür.. kimbilir unuttuğum hangi şeyleri hatırlamışımdır.. Hegel'in bile zihnimdeki sonunu çapari yaparken getirmişimdir..

B

BS Okuru

Misafir
Ah ah, bilmez miyim.. aynı durum bende de var.. Babana Allah rahmet etsin, iyi bir şey öğretmiş sana.. Ama çapari yapma aslında bir hastalık değil, kelimenin bütün anlamlarıyla tam bir terapi.. balık tutmanın kendisi kadar terapi değeri var.. Yaklaşık 80-90 çeşit sim, ip ve floşu karşıma alıp çapari yapmaya başladığımda kimbilir kaç mantık paradoksunu çözmüşümdür.. kimbilir unuttuğum hangi şeyleri hatırlamışımdır.. Hegel'in bile zihnimdeki sonunu çapari yaparken getirmişimdir..
abı terapı dedınde cıdden benım soyle bır huyum olustu bırseye morelım bozulursa yada canım cok sıkkınsa nedense caparı baglıyorum benı rahatlatıyor aklımdakılerı unutu verıyorum bırden :) bu arada artık eskısı gıbı macera aramıyorum fdy yesıl renk ıp yanına mor yaprak sım yada orange sım arada farklılık yapıp sedeflı turkuaz mavı sımde ekledıgım oluyor onun harıcınde bırde kırcıllı ordek tuyu baglıyorum yıne yanına olmazsa olmaz turuncu sım ve mor sım baglıyorum onun harıcınde eskısı gıbı artık renk kombınasyonu yapmıyorum bu dedıklerım kafı gelıyor benım ıcın.

B

BS Okuru

Misafir
Şu günlerde resimdeki şakul ipini bulmaya çalışıyorum bir kaç yere sordum bulamadım

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Abi geçen arkadaşım soyle floresanli band gösterdi kaşığa uygulama yapmış baya parlıyor karanlık ortamda

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi