Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
1 ay sonra o zamanlarda gelecekGöbek deliği ile diz kapağı arasını kapat gerisi mühim değil..![]()
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
1 ay sonra o zamanlarda gelecekGöbek deliği ile diz kapağı arasını kapat gerisi mühim değil..![]()
![]()
Bulduğun her yere oturursan motoru bozarsın abi altına bişey koy bende bulduğum heryere oturuyomda üşüttüm motoru bozdum cırcır oldumZaten at çek yaptığım yerde oturacak yer buldum mu affetmiyorum
Koray çıplak gidersen,sahteye dikkat et kardeşimAbdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim.
Gerçi şu sıralar galatadan çıkan levrekleri gördükten sonra trofe levrek geleceğini bilsem galataya çıplakta giderim.![]()
Levrek yüzünden kafayı yedim.
Teşekkürler HAsan... O kadarda kötü tarif etmiştim oysatebrikler abdullah abi.. ege denizinde kumsalın yanındaki kayanın yerini çözdüm.sağ tarafta güzel bir koyu olan ( sitenin sayılır ) arkasında şantiye yol çalışması yapılan anayola çok yakın yer olmasın)
Teşekkürler Akif Bey... Durmak yok yola devamAbdullah bey, yine ne yapmış ne etmiş bulmuşsun paşayı. Azmine ve ustalığına söyleyecek söz bulamıyorum.Şapka çıkartıyorum abicim. 7. seriyi bilmem ama 8 de Trofe istiyoruz. Ondada trofeyi bulamassan 9. bölümde yanındayım ona göre !
Teşekkürler Eşref ağabey.... İnşallah devamı da gelir...Tebrikler Aptullah kardeşim.
Devamını bekliyoruz.