Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

CENGİZ BALIKÇILIĞA KENDO SEA BAS MİNNOW'LAR GELDİ

Adı
Serdar Hanedar
Cahit ACUN abim efsane sea bass desek bence yeridir .fiyat,kalite,aksiyon ve bunun gibi bir çok aranan faktörün buluştuğu bir ürün! Geçen sene yapmış oldugum spin avlarımdaki yüksek performansını gördükçe çantamdaki çoğu pahalı sahtenin yerini kendo sea bass almıştı.Böylesine kaliteli bir ürünü bu uygun fiyatlarla bizlere sunduğu için cengiz balıkçılığı tebrik ediyorum.
Ayrıca 17cm leri dört gözle bekliyoruz =)=)=) herkeze rastgelsin.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit ACUN abim efsane sea bass desek bence yeridir .fiyat,kalite,aksiyon ve bunun gibi bir çok aranan faktörün buluştuğu bir ürün! Geçen sene yapmış oldugum spin avlarımdaki yüksek performansını gördükçe çantamdaki çoğu pahalı sahtenin yerini kendo sea bass almıştı.Böylesine kaliteli bir ürünü bu uygun fiyatlarla bizlere sunduğu için cengiz balıkçılığı tebrik ediyorum.
Ayrıca 17cm leri dört gözle bekliyoruz =)=)=) herkeze rastgelsin.

Aynen katılıyorum sevgili Serdar.Seninle bu senede bu rapalalarla güzel avlar yapacağız.Kendine iyi bak.

Cengiz Balıkçılık olarak bizlere hizmet veren,Alper,Emre,Erdem,Yıldıray,Murat,Nuri,Fatih,Bahtiyar ve Önder kardeşlerime tüm amatör kardeşlerim adına,teşekkürler ediyorum.Hizmet budur...

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
İlk denemelerden sonra herkesin peşinde olup, benim de beklediğim bu sahteler için 15 Şubatta geleceğini söylemişti Cengiz'deki arkadaşlar.

Haberdar eden sağ olsun.

Sende sağ ol kardeşim.Bülent,ihtiyacın olursa beni ara!.Gönderirim sana.

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Alamazsan ben sana alıp,gönderirim.Ama biraz fazlaca alman lazım,çünkü kargo parasıda işin içine girecek.Pahalı olur senin için.

Abi çok teşşekkürler. Buradaki arkadaşlara soruyorum isteyen varsa toplu alacam. Ayrıca benim yerel av bayin sipariş vermiş di. Ben kendime zaten gerekli kodları ve miktarları söylemiştim bayime. Benimki sabırsızlık sadece. :)
Ya biter biranda benim bayim alamaz vede aynı anda internette biterse gibi birazda uçuk bir düşünce.
Çok teşekkürler iyi niyetin için.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi