Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin'den aldığımız LRF sahteleri

onrayt

Aktif Üye
1000'lik bir makine de olur ama marka urunleri bu siteden almanizi tavsiye etmem

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
eğer mantık doğru ise her türlü yer...

amazon global bir site yani burada hepsiburada neyse oda aynı resmi bir site yani. eğer yerse süper olur.

Ama bunun için bir ing sağlam bir arkadaş lazım. deneme amaclı ben küçük birşey alabilirim.

Mesela bu kamışı yada farklı bir spin kamışı amazon cin sitesinden deneme amaclı sipariş verebilirim. ama ing konusunda yardıma ihtiyacım var.
denediniz mi ucuza geldi mi?

exemcli

Aktif Üye
iyi görünüyor. LRF uygun mu acaba ? birde Shimano larda ip sıkıntı çıkarıyor diye duydum doğrumu ?

SHIMANO 13Soare BB 2000HGS - Shimano Spinning - Shimano - Reel

Soare serisi lrf için tasarlandı özellikle quicq responder özelligi lrf icin bence önemli yeme baligin atladigini makija kolunda aninda hissetmek super. bu makina iki hızla geliyor 4.3 ve 6.0 sanırım benim tercihim 4.3 devir olurdu bu makina ile 0.6 ip ve 0.18 e kadar misinalarla muazzam zevk verir japon amcalar istsvirt avlarında bu makina ve ci 4 serisinde 0.3 pe ve hatta 2 lb misina üzerine 4 lb shockleader ile kullanıyor. Kalama sürekli açık istavrit avlarında.
13dk da gelen arkadasa dikkat edin bu balık ile mücadele ediyor.

Son düzenleme:

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
adamın elindeki maşa şeklindeki fishgrip ten nerede bulabiliriz acaba :)

exemcli

Aktif Üye
1350 japon yeni :) 35 lira oradaki fiyatı burada ne olur bilmem getiren olmaz galiba ...