Daiwa Legalis Seabass & Ballistic X & Bg Seabass Karşılaştırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EyezBerg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar,
Bende tatlı su spin avında kullanmak amaçlı 213cm ballistic x 7-28gr bakıyorum.
Fakat legalis 10-35 i elime aldığımda, açıkcası hiç beklemediğim kadar hoşuma gitti.
Fuji halkalar iki kamışta da bildiğim kadarıyla concept, legalis xt30, ballistic x45 kompozit sarım değerine sahip.
Acaba diyorum ballistic yerine fiyat performans olarak legalis mi alsam.
Bana göre Atar ve kamış boyu olarak en uygun ölçüler, 210cm ve 7-28 dir.( Mera ve kullandığım sahterler açısından)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada spro 3000 lik makine ile kullanacağım.

Merhabalar,
Bende tatlı su spin avında kullanmak amaçlı 213cm ballistic x 7-28gr bakıyorum.
Fakat legalis 10-35 i elime aldığımda, açıkcası hiç beklemediğim kadar hoşuma gitti.
Fuji halkalar iki kamışta da bildiğim kadarıyla concept, legalis xt30, ballistic x45 kompozit sarım değerine sahip.
Acaba diyorum ballistic yerine fiyat performans olarak legalis mi alsam.
Bana göre Atar ve kamış boyu olarak en uygun ölçüler, 210cm ve 7-28 dir.( Mera ve kullandığım sahterler açısından)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada spro 3000 lik makine ile kullanacağım.

Legalis < Ballistic X < BG

Bütçeniz hangisine el veriyorsa ona bakın derim.

bg 2.44 7-28 ve legalis 2.44 10-35 kullaniyorum ve iki kamistanda oldukca memnunum. bg mh sertlikte ve fast aksiyona sahip bir kamis 123 gr agirligi ile adeta kus gibi wtd ye de cok iyi cevap veriyor shimano stradic ci4+ 3000 hg fb ile kullaniyorum makine 190 gr takimin toplam agirligi ise 313 gr cok hafif ve uyumlu bir takim.

ballistic x bg nin bir alt modeli ozellikleri hemen hemen ayni farklari ise ballistic x in yuzukleri tatli su icin ve yuzuklerin sarimlari farkli fakat her avdan donuste tatli su ile yuzukleri yikayip kurularsaniz sorun yasamazsaniz.

legalis de fiyat performans urunu diyebilecegim bir kamistir mh sertlikte fast aksiyona sahip 145 gr agirligi var ve wtd performansi oldukca guzel. eger ileride bg ya da ballistic x i daha hafif bir makine ile kombinlerim derseniz tercihiniz bg ya da ballistic x olsun fakat boyle bir dusunceniz yoksa daha uygun fiyatli legalis de sizi uzmeyecek bir kamistir.

Hocam balistic x in yüzükleri tatlı su için mi üretilmiş? Bilmiyordum tam içime sindi kamış derken almaktan vazgeçtim. Denizde kullanmak için alacaktım uzun vadede halkalar beni üzebilir sanırım

Hocam balistic x in yüzükleri tatlı su için mi üretilmiş? Bilmiyordum tam içime sindi kamış derken almaktan vazgeçtim. Denizde kullanmak için alacaktım uzun vadede halkalar beni üzebilir sanırım

Legalis tatlı, ballistic x ve bg tuzlu su için üretilmiş. Ancak denizde birçok kez kullandığım legaliste en ufak sorun yaşamadım, yaşayan da göremedim. Her avdan sonra yüzükleri musluk suyuyla arındırmak şartı ile.

Legalis tatlı, ballistic x ve bg tuzlu su için üretilmiş. Ancak denizde birçok kez kullandığım legaliste en ufak sorun yaşamadım, yaşayan da göremedim. Her avdan sonra yüzükleri musluk suyuyla arındırmak şartı ile.
Hocam çok teşekkür ederim. Ben de diğer üstadın yazdığını okuyunca vazgeçtim bir an. Bilgi sahibisiniz okuma ceymar 25 e sahibim bu makine ile balistic x 244 7-28 dengeli ve başarılı olur mu? ( kafa çapı vs) 12-14 atası wtd popperlar ve max 7- 20 gr jigler lkullanacağım.

Hocam çok teşekkür ederim. Ben de diğer üstadın yazdığını okuyunca vazgeçtim bir an. Bilgi sahibisiniz okuma ceymar 25 e sahibim bu makine ile balistic x 244 7-28 dengeli ve başarılı olur mu? ( kafa çapı vs) 12-14 atası wtd popperlar ve max 7- 20 gr jigler lkullanacağım.

Gayet güzel bir takım olur. Şimdiden bol trofeli avlarınız olsun.

Selam yeni üyeyim konuyu hortlatıcam burdaki arkadaşların forumda yazılanları göz önüne alarak daiwa legalis seabas 2.70 10,35 olanını aldım çift parça kamış yeni geldi birbirine geçirirken tam olarak oturmuyor arada boşluk kalıyor herhangibi bir sıkıntı olurmu?atarken fırlama gibi zorladım ama çok fazlada zorlamadım birbirine gećmesi için.

Selam yeni üyeyim konuyu hortlatıcam burdaki arkadaşların forumda yazılanları göz önüne alarak daiwa legalis seabas 2.70 10,35 olanını aldım çift parça kamış yeni geldi birbirine geçirirken tam olarak oturmuyor arada boşluk kalıyor herhangibi bir sıkıntı olurmu?atarken fırlama gibi zorladım ama çok fazlada zorlamadım birbirine gećmesi için.

Tam oturmaması normaldir.Tatlı sıkı geçirin yeterli.

Back