ensaraydin
Daimi Üye
Bende de lrf kamışı var daiwa legalis 1-10 gr. Oda tam oturmuyor sıkıntı yok normal. Oturtacam diye zormala
hocam ballistic kamisi kullandim hala daha ara ara kullanmaktayim 7-28 aralikli olani var arkadasimda fuego 3000 kafa kombinli sert kamis fakat 19 grama kadar rahat calisabiliyorsunuz ustune ciktiginiz da bana biraz bayiliyormus gibi geldi ayni kamisin 14-42 aralikli olani var atacaginiz gramaja gore secebilirsiniz legalis kamisa kiyasla memnun kalirsiniz boy olarak 2.74 secin 2.44 erimde biraz daha zayif kaliyor.Tam da konusunu buldum 🙂
1 yıldır legalis 2,44 10-35 kullanıyorum, çok memnunum inanılmaz güven veren istanbul şartlarında fazlası aranmayacak bir kamış.
Ancak belli bir süre sonra kamışın beni yorduğunu farkettim , şimdi bana daha hafif, ekonomik, hem de ML bir kamış gerekiyor.
Legalis ile kıyasla yeni Ballistic ML mıdır ?
Aynı şekilde kullanıcısı varsa exceler ve fuego yu da değerlendirebilirseniz çok yardımcı olur.(genel olarak tüm daiwa kamışları MH dir diye bir algı var)
Zaman kısıtı sebebi ile deneyerek alma şansım malesef yok.. yorumlar doğrultusunda bir karar vereceğim,
herkese selamlar.
hocam ballistic kamisi kullandim hala daha ara ara kullanmaktayim 7-28 aralikli olani var arkadasimda fuego 3000 kafa kombinli sert kamis fakat 19 grama kadar rahat calisabiliyorsunuz ustune ciktiginiz da bana biraz bayiliyormus gibi geldi ayni kamisin 14-42 aralikli olani var atacaginiz gramaja gore secebilirsiniz legalis kamisa kiyasla memnun kalirsiniz boy olarak 2.74 secin 2.44 erimde biraz daha zayif kaliyor.
kombin su;
ballistic x 7-28
fuego 3000
kairiki 0.10 bilginiz olsun.
herkese merhabalar shore jigden spine geçmeyi düşünüyorum aklimda daiwa bg seabass 272cm 14-42g kamış var fakat hiç bir yerde yorumlarını göremedim antalyada yaşıyorum ve biraz hızlı aksiyonlu ve hızlı bir kamış istiyorum sizce bu kamış isteklerimi yerine getirebilirmi daha önce ballistik kullandım deneme amaçl onun gibimidir yoksa ondan biraz daha hızlı ve iyimdir?
peki balistikle fuego arasında sizce fark varmı onlarda aynı özelliklere sahip gibiler?Balistik ile ayni ikisinide kullandım.