Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hiç tartışmak istemiyorum ama shimano sahte yem kullandınız mı ?evet abi daima daiwa ama bunu hep sımanov önerenler de anlasa sımanov makine şımanov kamış ama neden se daiwa sahte balık
Bir daha cebine fare koyma. Hele Hızır'ın cebine fare hiç koyma.Emeğine Sağlık bülent abi çok güzel bilgiler olmuş bu msj yazmaya başladım bina sallanmaya başladı tekirdağda deprem oldu pc faresinide cebime sokmuşumanlamadan kendimi dışarı attım neyse konu çok güzel eline sağlık.
bülent ağabey z97 f yi test edeceğim uygun zamanda bu çok işime yaradı doğrusu bu tür yüzen bir balığı arıyordun uzun zamandır![]()

Bülent ağabeyim, tüm bu kıymetli bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler... Resmen, isteyen herkese ilk levreğini ve levreklerini tutturmak için noel baba edasıyla çabalıyorsunHaydi bakalım, levrekçilere bir iş verelim.
Bu iş aslında zor. Kullanıp sonuç aldığınız ya da deneyimlerinize dayanarak satın alsam bu model şu renk sabahın köründe, bu öğle saati, öbürü Çarşamba günü, şu Cuma namaza gitmeden önce , bu kadar ayrıntısına girerek veya girmeden seçim yapma işi.
İşin zorluğu aslında önereceksiniz. Emin olup önereceksiniz ki satın alanların işine yarasın. Bizim buralarda geçen sene siyah beyaz hamsi (AYU)çok iyiydi. 12 renkliler, maviler, pek işe yaramıyordu. Geçen sene de bu sene de körfezde hamsi boldu, ama bu sene geçen yıl pek işe yaramayan sırtı mavi hatta karnı kırmızı bu konunun ikinci mesajındaki SL 12F-G resimde ikinci sırada sağda parıldayan mavi sardalya resimde belli olmuyor karnı kırmızıdır gündüz vakti çok işe yaradı.
Bilgisayarı açtığımda bir mesaj vardı, Tekirdağa levrek için gideceğim nerede olta atayım, o kadar yolu boşuna gidip gelmemeyim yazmış arkadaş.
Arkadaşı yanıtladım, 15 senedir uğraşıp tek levrek yakalayamanlar var, falan bir şeyler yazdım.
Sonuç olarak denizde balık varsa, ve uygun zamanda sahilde olta atan birilerinin işine yarayacak tercihleri yazın ki, uygun zamanda uygun yere denk düşmüş, ilk kez olta atanın da işi görülsün. Yalnız bunlardan alacak olanlara da balık tutmadıkları zaman üzülmemelerini baştan söyleyeyim.
Bir daha cebine fare koyma. Hele Hızır'ın cebine fare hiç koyma.
Hızır erkek adamdır hiçbir şeyden korkmaz ama cebinde fare taşımaz.
Nereden buldun Z97 F yi, bir de Z120F-SSR bulursan fare yiyenler peşini bırakmaz.
bülent abi bulmadım buluruz amasiz üretimden kalkmamış yemleri paylaşacağım dediğiniz için böyle yazdım arayan bulur
![]()
shımano sahte makina kamış hepsini kullandım gördüm inceledim.bende daiwa makılalar la ilgili konu açim dedim ama sonra vaz geçtimhiç tartışmak istemiyorum ama shimano sahte yem kullandınız mı ?
neden cevap yazma gereği duyduğumu bile bilmiyorum
acaba güzel faideli emekle hazırlanmış bir konuya rekabet havası katılmak istenir ki ?
hepsi de yerine göre harika ürünler
bülent ağabey im konuyu açma sebebi daiwa shimanov u döver demek (?) mi anladınız![]()
lütfen şahsi algılamayın sizi tanımıyorum bile ama yazmaktan kendimi alamadım![]()