Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Datçadan selamlar

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar, abiler selamlar ben Hasan. Bu sene ağustos ayında Datça ya tayinim cıktı ve geldim. Daha önce Ağrıda görev yapıyordum ve orda gölde avlanıyorduk. Sazan avı yapıyorduk. Balık sevdamda böyle başladı yani iki üç sene önce. Fakat bizimki tam amatörlük rastgele bir olta kamışı ve makine ile başladık. Datçaya geldiğim 2 aydır araştırıyorum ve cok yanlış avlandığımı fark ettim. ve denizin içinde olduğum için iyice sardı balık sevdası. inşallah hep buralardayım engin bilgilerinizden faydalanacagım ve az cok denemelerimide nacizane yazacağım.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin Hasan arkadaşım keyifli paylaşımlar dilerim .:)

i.aslan

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Valla dostum cennete tayinin çıkmış tabiri caizse. Havası, denizi harika bir yer Datça. Balık çeşidi konusunda da sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum :) Kendi adıma paylaşımlarını bekliyor olacağım.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz.

Datça, hemen her türlü balıkçılık disiplinine uygun meralar barındırıyor. Spin, shore jigging, lrf, surf ve hatta tekneden avcılık.
Ve hatta hatta zıpkınla avlanma.
Şanslısınız ne diyim:)

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla dostum cennete tayinin çıkmış tabiri caizse. Havası, denizi harika bir yer Datça. Balık çeşidi konusunda da sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum :) Kendi adıma paylaşımlarını bekliyor olacağım.
Hoşgeldiniz.

Datça, hemen her türlü balıkçılık disiplinine uygun meralar barındırıyor. Spin, shore jigging, lrf, surf ve hatta tekneden avcılık.
Ve hatta hatta zıpkınla avlanma.
Şanslısınız ne diyim:)
abiler mekan süper ama kışın biras sessiz biraz yaş olarak erken oldu galiba :D ayrıca balık konusunda yeni olduğum için cok iyi bilmiyorum. palamut bükü diye bi bölge var ordan dil balığı aldım başka şimdilik tutamadım :( datça merkezinden atarken dip attığım için sıkıntı yaşıyorum kayalık galiba bildiğin kurşun döktüm datçaya :D

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu bölgede güzel avlak yeri bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim bende koyları deneyip paylaşımda bulunacağım inş.

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Datça ya selamlar. Hoşgeldiniz.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref