Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Decathlon outdoor sandalet 60 liradan 20'ye düşmüş

eylmz

Daimi Üye
bende almayı dusunuyorum kalıbı nasıl arkadaslar 43 gıyen bırısı olraka 43 mu alalım :)

gacal

Aktif Üye
Adı
Deniz Uzun
bu adamlar 20 liraya satıp yine kar ediyorsa nasıl para kazandıklarını varın siz düşünün...

shangrila

Yeni Üye
Adı
Barış A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
42 numara tam geldi. 43 numara kilolu ve ayağı Taraklı bir arkadaşıma biraz dar geldi. Yinede giyerim dedi. Bence 43de normal ayağa tam gelir

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
20 liraya aldım daha kullanmadım. Klasik sandalet modeli sevmiyorum bu bedava ve kaliteli. Yaza kadar yaşama garantim olmasa da aldım. Ölümlü oluşumun en büyük dezavantajını bu sezon dışı ekonomik alışverişlerin maddi bedel riskiyle yaşıyorum. Riske girip alın. Yaza ölmezseniz severek giyersiniz.
Öldükten sonra alınmış olan risklerin bir önemi kalmadığından pek bir önemi yokmuş gibi geldi :) ama yine de yaklaşımınız beni kopardı: )

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aldım bende. Ama bana pahalıya geldi, o da güzelmiş bu da iyiymiş derken 138TL gitti :)

shangrila

Yeni Üye
Adı
Barış A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öldükten sonra alınmış olan risklerin bir önemi kalmadığından pek bir önemi yokmuş gibi geldi :) ama yine de yaklaşımınız beni kopardı: )
Haklısın lufermania, yazımdan önceki daha ilginç yorumu alıntı yapmadan böyle karşılarsam sizde olduğu gibi kopartıyor adamı. Malzemesini 6 ay sonra kullanamayabilecek adamın bu durumu az da olsa parasını bağlamayacak kadar RİSKLİ olarak görmesine yapılan atıfta RİSK kelimesini ilk kez ben dile getirmek zorunda kaldım. " :)" işareti olmadan ciddiyetle ancak bu kadar inceden espri konusu yapılabiliyor. Birde bu açıdan bakın

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Haklısın lufermania, yazımdan önceki daha ilginç yorumu alıntı yapmadan böyle karşılarsam sizde olduğu gibi kopartıyor adamı. Malzemesini 6 ay sonra kullanamayabilecek adamın bu durumu az da olsa parasını bağlamayacak kadar RİSKLİ olarak görmesine yapılan atıfta RİSK kelimesini ilk kez ben dile getirmek zorunda kaldım. " :)" işareti olmadan ciddiyetle ancak bu kadar inceden espri konusu yapılabiliyor. Birde bu açıdan bakın
Yazdığınız espri benim gerçekten hoşuma gittiği için böyle söylemiştim, sanırım yanlış anladınız. Şu internet üzerinden yazışmak ne zor zanaat, insanın yüzünü göremeyince mimiklerini de göremediğimiz için hoşuna mı gitti tepki mi verdi anlayamıyoruz ☺

m.arabaci

Aktif Üye
Adı
Muhammet A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bu quechua markası nasıl bir marka bot almayı düşünüyorum da 99 tl su geçirmez kaymayan diyor balıkta giyeceğim nasıl bir markadır