Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öldükten sonra alınmış olan risklerin bir önemi kalmadığından pek bir önemi yokmuş gibi geldi20 liraya aldım daha kullanmadım. Klasik sandalet modeli sevmiyorum bu bedava ve kaliteli. Yaza kadar yaşama garantim olmasa da aldım. Ölümlü oluşumun en büyük dezavantajını bu sezon dışı ekonomik alışverişlerin maddi bedel riskiyle yaşıyorum. Riske girip alın. Yaza ölmezseniz severek giyersiniz.
Haklısın lufermania, yazımdan önceki daha ilginç yorumu alıntı yapmadan böyle karşılarsam sizde olduğu gibi kopartıyor adamı. Malzemesini 6 ay sonra kullanamayabilecek adamın bu durumu az da olsa parasını bağlamayacak kadar RİSKLİ olarak görmesine yapılan atıfta RİSK kelimesini ilk kez ben dile getirmek zorunda kaldım. "Öldükten sonra alınmış olan risklerin bir önemi kalmadığından pek bir önemi yokmuş gibi geldiama yine de yaklaşımınız beni kopardı: )
Yazdığınız espri benim gerçekten hoşuma gittiği için böyle söylemiştim, sanırım yanlış anladınız. Şu internet üzerinden yazışmak ne zor zanaat, insanın yüzünü göremeyince mimiklerini de göremediğimiz için hoşuna mı gitti tepki mi verdi anlayamıyoruzHaklısın lufermania, yazımdan önceki daha ilginç yorumu alıntı yapmadan böyle karşılarsam sizde olduğu gibi kopartıyor adamı. Malzemesini 6 ay sonra kullanamayabilecek adamın bu durumu az da olsa parasını bağlamayacak kadar RİSKLİ olarak görmesine yapılan atıfta RİSK kelimesini ilk kez ben dile getirmek zorunda kaldım. "" işareti olmadan ciddiyetle ancak bu kadar inceden espri konusu yapılabiliyor. Birde bu açıdan bakın