Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle bir şey yok etikette yazan fiyatı kasada sana vermek zorundalar biraz hakkınızı arayın arkadaslardecatlon demeyin samsun şubesine sakın gitmeyin kafayı yersiniz 3 tl diye aldığınız ürün kasada 8-9 lira çıkıyor sinoptan her gittiğimde hevesle gidip özenle zamanımı harcadığım ürünleri her defasında kasada bırakıp boş çıktım moral bozukluğuda cabası kesinlikle tavsiye etmem
Rica ederim Hamdi AbiSağol Erkan, bu konuyu açtın ve aldım memnun kaldım.
Siteye yeni üye olmuşsunuz. Eğer konu açmak istediğiniz yer sıcak fırsatlar bölümü ise belki belli bir mesaj sayısına sahip olmanız gerekebilir. Yeni site alt yapısındaki son durumu bilimiyorum.Erkan siteyi inceliyorum konuyu nerden açıyortuz yardımcı olurmusun hakikaten forumda girmedik yer bırakmadım
Erkan sıcak fırsatlar bölümünde evet link var ancak genel konular bölümünde çerçevenin sağında 15 yeni konu aç 30 yeni konu aç gibi bir ibare çıkıyor.......yani sıcak fırsatlar bölümündeki gibi linki bulamadım...ancak senin linkten ulaştım şimdi sanırım ben bulamadım teşekkürler biraz bakıyımSiteye yeni üye olmuşsunuz. Eğer konu açmak istediğiniz yer sıcak fırsatlar bölümü ise belki belli bir mesaj sayısına sahip olmanız gerekebilir. Yeni site alt yapısındaki son durumu bilimiyorum.
Genel konular bölümünde sayfanın sağ üstüne doğru bölümde "yeni konu aç" butonuna tıklamayı deneyiniz. Ya da o butonun linki olan şu linke tıklayınız https://www.baliksevdam.com/forum/kategori/genel-konular.76/create-thread