Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Decathlon outdoor sandalet 60 liradan 20'ye düşmüş

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marka olarak 10 numara bence. Çadır ve uyku tulumu aldım. Mükemmel. ..

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
decatlon demeyin samsun şubesine sakın gitmeyin kafayı yersiniz 3 tl diye aldığınız ürün kasada 8-9 lira çıkıyor sinoptan her gittiğimde hevesle gidip özenle zamanımı harcadığım ürünleri her defasında kasada bırakıp boş çıktım moral bozukluğuda cabası kesinlikle tavsiye etmem

baysal

Aktif Üye
Adı
gökhan
decatlon demeyin samsun şubesine sakın gitmeyin kafayı yersiniz 3 tl diye aldığınız ürün kasada 8-9 lira çıkıyor sinoptan her gittiğimde hevesle gidip özenle zamanımı harcadığım ürünleri her defasında kasada bırakıp boş çıktım moral bozukluğuda cabası kesinlikle tavsiye etmem
Öyle bir şey yok etikette yazan fiyatı kasada sana vermek zorundalar biraz hakkınızı arayın arkadaslar

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Konuyu açıp kaçmış gibi olmuşum. Foruma giremedim bir süre. Ben Nike spor ayakkabılarda 43 ya da 42,5 numara giyiyorum. İlk başta 43 numara sipariş verdim. Sandalet doğa yürüyüşlerinde parmakları koruma amaçlı bir banda sahip. Bu sebeple çok az bir extra burun uzunluğu var. Bunu bilerek sipariş verdim fakat ayak parmaklarım kısa kaldı sanki. 42 numara sipariş ettim bu sefer ve tam oldu.

Decathlon'da satılan ürünlerin tamamına yakını kendi markaları ve genel olarak fiyatına göre iş yapan ürünler. Bu sandalet bir taban sistemi olarak Teva ya da Merrell gibi değişik teknoloji iddalarında bulunmuyor fakat oldukça rahat ve kullananlar üründen memun. Fiyatının 20 liraya inmiş olması da performans/fiyat oranını zirve yaptırıyor. :)

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar siteye bugüm üye oldum başlık açma kısmını bir türlü bulamıyorum sitede nerede acaba yardımcı olurmusunuz:) ciddiyim....

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sağol Erkan, bu konuyu açtın ve aldım memnun kaldım.
Rica ederim Hamdi Abi :)

Aslında çok beğendiğim bir başka ürün daha var burada ama kime övdüysem alıyor ve milletle pişti oluyoruz. Bende, kardeşimde, babamda, 2 tane arkaşımda var :( Üstelik kardeşim ve babamınkinin parasını da ben ödedim :(

Onun için söylemiyim hangi ürün olduğunu, balıkçıların da işine çok yarar ama neyse, kısmet değilmiş :D

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Erkan siteyi inceliyorum konuyu nerden açıyortuz yardımcı olurmusun hakikaten forumda girmedik yer bırakmadım

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Erkan siteyi inceliyorum konuyu nerden açıyortuz yardımcı olurmusun hakikaten forumda girmedik yer bırakmadım
Siteye yeni üye olmuşsunuz. Eğer konu açmak istediğiniz yer sıcak fırsatlar bölümü ise belki belli bir mesaj sayısına sahip olmanız gerekebilir. Yeni site alt yapısındaki son durumu bilimiyorum.

Genel konular bölümünde sayfanın sağ üstüne doğru bölümde "yeni konu aç" butonuna tıklamayı deneyiniz. Ya da o butonun linki olan şu linke tıklayınız https://www.baliksevdam.com/forum/kategori/genel-konular.76/create-thread

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siteye yeni üye olmuşsunuz. Eğer konu açmak istediğiniz yer sıcak fırsatlar bölümü ise belki belli bir mesaj sayısına sahip olmanız gerekebilir. Yeni site alt yapısındaki son durumu bilimiyorum.

Genel konular bölümünde sayfanın sağ üstüne doğru bölümde "yeni konu aç" butonuna tıklamayı deneyiniz. Ya da o butonun linki olan şu linke tıklayınız https://www.baliksevdam.com/forum/kategori/genel-konular.76/create-thread
Erkan sıcak fırsatlar bölümünde evet link var ancak genel konular bölümünde çerçevenin sağında 15 yeni konu aç 30 yeni konu aç gibi bir ibare çıkıyor.......yani sıcak fırsatlar bölümündeki gibi linki bulamadım...ancak senin linkten ulaştım şimdi sanırım ben bulamadım teşekkürler biraz bakıyım