Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Sevgili Cahit Abi,bu balığı senin kadar parmaklarına yakıştıranı görmedim.Tebrikler.

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok güzel bir av olmuş.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun

soner Yılmaz

Aktif Üye
Adı
Soner Yılmaz
Tebrik ederim. Özellikle hafif takımla avlanarak bu balığın oltadaki aksiyonunu çok net hissetmiş olmalısınız. Bu ne büyük bir mutluluktur.

Vermiş olduğunuz ölçülerden yola çıkarak bir soru sormak istiyorum. Bunlar sıtandartmıdır.
Yani ülke geneli için verilmiş ölçülermidir.

tommasi

Yeni Üye
Adı
EVRİM ERTİK
abi süpersiniz...ELinize sağlık...
Şu hayvana gerçekten hastayım ya sert bir tipi var..4.5 kg kiloluk rekorumu kırmayı düşünüyorum önümüzdeki sene inşallah....bu sene güllük körfezinin açıklarında 8-9 kg lukları alındıkları çok oldu ..meraklılarına duyurulur :D

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Öncelikle sana 3 konuda çok teşekkr ederim Cahit abi.
İlk başka prıl pırıl güzel yüzün ve ışıl ışıl balıklar ile rapora yakışan görsellik.
Sonra bizlere her konuda örnek teşkil eden kişiliğin ve amatör avcılığın
son olarakta herbir raporun "bak ben ne tuttum" olayından çok, bilgilendirici
ve örnek teşkil eden cinsten olması.
Tabii avına duyduğun saygı ve sevgi için kocaman bir teşekkürü ayrıca hakediyorsun.
İyiki varsın.....

Değerli kardeşim...

Güzel sözlerinle beni her zaman onure ediyorsun.Sen her insana sevgiyle yaklaşıyor ve sevgini ona fazlasyla veriyorsun.Çünkü güzel bakıyorsun her şeye,Her insana..Senin güzel bir sözün var."GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR"
Şimdi bu sözü ben sana söylüyorum.Sen hep böyle bakıyorsun..O kocaman yüreğindeki sevgi bitmesin.Sağol.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Ağabey tebrik ederim,
Senin bu tepsideki balık fotoğrafın klasik olacak,
Ayrıca şiir gibi anlatım için de kutlarım sizi.Sağlıkla kalın.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Tebrik ederim. Özellikle hafif takımla avlanarak bu balığın oltadaki aksiyonunu çok net hissetmiş olmalısınız. Bu ne büyük bir mutluluktur.

Vermiş olduğunuz ölçülerden yola çıkarak bir soru sormak istiyorum. Bunlar sıtandartmıdır.
Yani ülke geneli için verilmiş ölçülermidir.

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sanada nasip olsun.
Soruna gelince; Bu ölçüler sadece bulunduğum avlak yeri için geçerlidir.Balıkçılığın bir bilim ve zeka işi olduğu unutulmamalıdır.Bulunduğunuz avlak yerinde,suyun şekli,akıntının durumu,rüzgarın etkisi,Dalga,derinlik gibi faktörler göz önüne alınarak takım orada şekillenir.Sağlıcakla kalın..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
abi süpersiniz...ELinize sağlık...
Şu hayvana gerçekten hastayım ya sert bir tipi var..4.5 kg kiloluk rekorumu kırmayı düşünüyorum önümüzdeki sene inşallah....bu sene güllük körfezinin açıklarında 8-9 kg lukları alındıkları çok oldu ..meraklılarına duyurulur :D

Teşekkürler ediyorum.İnşallah rekorunu egale edersin.Şimdiden rast gelsin ve şansın bol olsun.