Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Derin su için makinada kararsız kaldım.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
slmlar.. nasıl bir balık avına cıkıcan vede nasıl birşey istiyon kardeş.. fiyat olarak

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen raw 2 al en kral jig makinesi

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
okuma raw ıı 65 mi tam olarak ismi?

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arıza durumu sarım yada rulman konusunda veriyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Penn ile kıyasla nasıldır?

winchester

Daimi Üye
Adı
mehmet Asım yeşildağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çeşme de tekneniz varsa o zaman daiwa saltiga yada shimano stella modellerinden biri seçilir hem derin su hemde jig avında kullanılır arkaya bakılmaz

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çeşme de tekneniz varsa o zaman daiwa saltiga yada shimano stella modellerinden biri seçilir hem derin su hemde jig avında kullanılır arkaya bakılmaz
Hocam bütçe durumu aşıyor beni. Sonradan Çeşmeli değiliz ki biz alalım o modelleri:koptum: önerdiğiniz modeller 5 bin lira civarı. Belki daha ilerde inşallah. Teşekkür ederim.

winchester

Daimi Üye
Adı
mehmet Asım yeşildağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Burak bey daiwa saltigalar 1950.-tlye kadar satılıyor. Dışardan getiren arkadaşlar sıkışınca 0 makineyi aldıkları paralara satıyor ama denk gelmek lazım inşallah sizede bu modeller nasip olur gerine gerine istediğiniz tekne avlarını yaparsınız.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İnşallah sayın abim. Baktığım fiyatlar beş bin civarıydı tabii denk getirmek lazım. Umarım bir organizasyonda şahsen tanışıp bolca sohbet etme imkanım olur sizlerle, sizlerden öğreneceğim çok şey var üstadım.

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma raw II 65 yada Penn Spinfisher ssv6500 alın gözünüz arkada kalmaz.Okuma raw modelinde ömür boyu garanti diye biliyorum.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
300 tl gibi fiyatlarda alabileceğin en iyi makina.. okuma cedros 55 lik veya 65 lik taş gibi makinadır.. daha yukarı çıkmak istersen 400 tl gibi söyledikleri gibi abilerin raw II 55 veya 65 modelleri güzel.. fakat sana tavsiyem penn battle al derim 400 tl civarlarındadır,çok sağlam makinadır bu battlenin bir üstü conflit oda 500 tl civarı 65 modeli.. eğerki bunlarda fiyat konusunda sıkıntı yaşarsan ryobi makinalarına yönel kardeşm

Salıcakla