Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu anda kontrol ettim, .com ve .net uzantısı müsait görünüyor (.org dışında bütün uzantıları müsait):
torontolab.com
torontolab.net
Yok, biz başkentteyiz diyorsan şunun da bütün uzantıları müsait (gerçi çift L harfi hoş durmuyor, taşının siz):
montreallab.com
Neden "lab" diyorsan en baba tech şirketi Bell Laboratuvarlarını hatırlatırım.
Ve eğer alibaba.com'da çalışıyorsan komisyonumu isterim. Yok, orada değilsen iki İma Sasuke gönder, fitim. Bak, bir saattir bunun için çalışıyorum.
Teknoloji firması da nasıl bir teknoloji firması? Yazılım, donanım, network, mobile cihazlar ve uygulamalar vs... yapılacak işin içeriğini öğrenebilirsek çok çılgın projelerimi ve isimlerini paylaşabilirim.Arkadaşlar Merhaba
Kanada'da bir technology firması için web sitesi ismi arıyoruz varmı fikirleri olan konular
elektronik
teknoloji
Teknoloji firması da nasıl bir teknoloji firması? Yazılım, donanım, network, mobile cihazlar ve uygulamalar vs... yapılacak işin içeriğini öğrenebilirsek çok çılgın projelerimi ve isimlerini paylaşabilirim.Bu arada sasukeler benim olcek...
dostlar hem .com hemde .ca müsait olmalı ca alırsak comu başkasında ise olmaz çok büyük problemler olur rakip firmanın ürünlerini com a koyarlarSasukeleri kaptırmamak için aklım zıpır gibi çalışmaya başladı. Sizin firmaya çalı karidesinin adını koyalım. Gerçi .com uzantısı alınmış ama .ca uzantısı ve daha pek çok uzantı müsait. Önerim şudur:
tektech.ca