Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

domain tavsiyesi

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Arkadaşlar Merhaba

Kanada'da bir technology firması için web sitesi ismi arıyoruz varmı fikirleri olan konular

elektronik
teknoloji

omnivolus

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Şu anda kontrol ettim, .com ve .net uzantısı müsait görünüyor (.org dışında bütün uzantıları müsait):
torontolab.com
torontolab.net

Yok, biz başkentteyiz diyorsan şunun da bütün uzantıları müsait (gerçi çift L harfi hoş durmuyor, taşının siz):
montreallab.com

Neden "lab" diyorsan en baba tech şirketi Bell Laboratuvarlarını hatırlatırım.

Ve eğer alibaba.com'da çalışıyorsan komisyonumu isterim. Yok, orada değilsen iki İma Sasuke gönder, fitim. Bak, bir saattir bunun için çalışıyorum.

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Şu anda kontrol ettim, .com ve .net uzantısı müsait görünüyor (.org dışında bütün uzantıları müsait):
torontolab.com
torontolab.net

Yok, biz başkentteyiz diyorsan şunun da bütün uzantıları müsait (gerçi çift L harfi hoş durmuyor, taşının siz):
montreallab.com

Neden "lab" diyorsan en baba tech şirketi Bell Laboratuvarlarını hatırlatırım.

Ve eğer alibaba.com'da çalışıyorsan komisyonumu isterim. Yok, orada değilsen iki İma Sasuke gönder, fitim. Bak, bir saattir bunun için çalışıyorum.

kıymetli dostum emek verip araştırmışsın çok teşekkürler alibabada çalışmıyorum sadece isim olarak koymuştum.Benim esasen aradığım daha çok örneğin zacwell oneon.com .ca gibi yani şehir adları olmayan çünkü o kurumsallığı bitirir mesela torontolab.com bizi Toronto belediyesi ile sıkıntıya sokar kurumsal bir kimlik olması için daha kısa harfli daha karizmatik bir isim olmalı. ima sasuke feda olsun :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Arkadaşlar Merhaba

Kanada'da bir technology firması için web sitesi ismi arıyoruz varmı fikirleri olan konular

elektronik
teknoloji
Teknoloji firması da nasıl bir teknoloji firması? Yazılım, donanım, network, mobile cihazlar ve uygulamalar vs... yapılacak işin içeriğini öğrenebilirsek çok çılgın projelerimi ve isimlerini paylaşabilirim. :) Bu arada sasukeler benim olcek...

Son düzenleme:

omnivolus

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Sasukeleri kaptırmamak için aklım zıpır gibi çalışmaya başladı. Sizin firmaya çalı karidesinin adını koyalım. Gerçi .com uzantısı alınmış ama .ca uzantısı ve daha pek çok uzantı müsait. Önerim şudur:

tektech.ca

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Teknoloji firması da nasıl bir teknoloji firması? Yazılım, donanım, network, mobile cihazlar ve uygulamalar vs... yapılacak işin içeriğini öğrenebilirsek çok çılgın projelerimi ve isimlerini paylaşabilirim. :) Bu arada sasukeler benim olcek...

donanım elektronik teknoloji üretim gelişmiş teknolojik cihazlar üretip satan

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Sasukeleri kaptırmamak için aklım zıpır gibi çalışmaya başladı. Sizin firmaya çalı karidesinin adını koyalım. Gerçi .com uzantısı alınmış ama .ca uzantısı ve daha pek çok uzantı müsait. Önerim şudur:

tektech.ca
dostlar hem .com hemde .ca müsait olmalı ca alırsak comu başkasında ise olmaz çok büyük problemler olur rakip firmanın ürünlerini com a koyarlar

omnivolus

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Valla bu son. İki Sasuke yüzünden iki gündür uyumuyorum.

abyssdeep.com