Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

durun durun levrek var :D

Latif Uğurluçimen

Aktif Üye
Adı
Latif UĞURLUÇİMEN
Kutlarım sizi başarılı avlara imza atıyorsunuz.
Bu arada...
Desenize sizin sağınız da durulmaz.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kılıç zor ama yaparız bir Ayvacık , sonrası kısmet belki torik belki orkinos :) Ama ne olursa olsun kıyıdan hafif takımla 2 kg ve üzeri balıklarla oynamanın zevkini hiçbirşey vermiyor :) Zaten iri orkinosu sen tutmuyorsun bağla bidonu sal denize , balığı ben mi tutuyorum şamandıra mı belli değil :)
evet abi hafif takım ağır balık orkinosa gelince ben hayata öyle yapmam nerde onun amatörlüğü sağlam bi çıkrık 15000 metre misine ver yolu gitsin :D mutlaka döner bi gün ben olsam öyle avlarım orkinosçukları :D bidon balıkçı oldu da siz olamadınız mı :D:D

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
seni şikayet edicem arkadaş .. devamlı av raporu yazıp banada veriyorsun gazı..sonra sabaha kadar yediğim 5-7 poyraz yanıma kar kalıyor.. dün gece bende boş döndüm yorgunluktan bitmiş halde öglen eve geldim.. nedir bu zorumuz ne bizim... :D

bu arada tebrikler.. iyi analiz ve azmin zaferi sonucunu vermiş..

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkürler gazların yanında haifi tüyolarda veriyorum arkadaşlar anladığım bildiğim kadarı ile haifi serpiştiriyorum aralarına tüyoyu şimdiye dek itiraz da gelmediğine göre dikkatli okuyun bozuk türkçemi :D dün akşam bende boş döndüğümü yazdım sanırım :D

olmeca

Üye
Adı
Yener GÜNGÖR
Tebrikler. Harika balık!

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
tebrikler.eline sağlık.bizde arıyoruz ama kendilerini ama nerde nasıl olur karar veremedik.anadolu yakasında artı eskihisar darıca bayramoğlu taraflarında bulurmuyuz acep kendilerini

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
tebrikler reis , paşayı kandırmışsın,zevkinide çıkarmışsın,bundan iyisi şam da kayısı,belki bir gün bizede denk gelir,nice güzel avlar dileğiyle