yyildirayy
Aktif Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Herkes söylediğine göre doğrudur. 
Bu tamam olmuş işte
Bu tamam olmuş işte
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Süper olmuş böyleHerkes makinemin uygun olmadığını ve misinamın kalın olduğunu söylüyor. Yeni makine almaya karar verdim ve takımı SON KEZ düzenledim.
Kamış : Okuma Dead Ringer 228 cm 1-8 gr
Makine : Okuma Ceymar FD CXT-10
Misina : Kendo Dynema x4 0.08 mm 120 mt
Leader : Vega Akada 0.20 mm Fluorocarbon
Tüm yazılanları göz önünde bulundurdum makinemi de değiştirdim umarım takımda HİÇBİR hata kalmamıştır![]()
Kalamani ayarlarsan balik kamisi kirmaz0.8 bir ip kaç kilo çeker tamam lrf yapıcaz ama deniz koca derya süprizleri kaldırır mı ki büyük birşey denk gelse kamış kırılmasın diye misinayı keserim herhalde daha hiç denemedim
Herkes söylediğine göre doğrudur.
Bu tamam olmuş işte![]()
Teşekkürler.Süper olmuş böyle
Kalamani ayarlarsan balik kamisi kirmazkamis kiracak balik olsunda kırsın kamisimi cani sagolsun
![]()
Kaça.topladın bu takımı?Gelen tüm yorumları okuduktan sonra ve piyasayı inceledikten sonra bu takımda karar kıldım :
Kamış : Okuma Dead Ringer 228 1-8 gr
Makine : Okuma Inspira Isx 30B
Misina : Shimano Kairiki x8 0.10 150 mt
Leader : Daiwa Prorex FC Leader Fluorocarbon 0.23 mm
Beni bilgilendirdiğiniz ve yönlendirdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.![]()
Bu takimdan makine ve misina lrf için uygun olmadığından vazgeçtim. Fakat yine de toplayayım dersen dolar kurundaki artis yuzunden makinenin 398 gibi bir fiyati var. Fakat ben aldigimda 280 tl idi. Kamış 170 tl, kairiki misina 90 tl, leader fiyatini ise hatirlamiyorum maalesefKaça.topladın bu takımı?