Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

El Yapımı Lrf Silikon Kurtlar Için Kalıp Tasarım Çalışmalarım

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Asıl hedefim olan karides sahtesinden önce deneme ve kendimi geliştirme amaçlı olarak Lrf için silikon sahte kurtların kalıplarını 3d olarak bilgisayar ortamında hazırladım, bu kalıpları ya cnc router ile yada 3d printer ile hazırlayıp deneme dökümlerini yapmayı planlıyorum, tabi bu arada uygun olan yumuşak bir silikon ve renk pigmentlerini de bulmam lazım. Tabi en büyük sıkıntı donduktan sonra da uygun yumuşaklıkta kalabilen bir silikon bulmak.

Bu üretimin asıl ve tek amacı kendi yaptığım bir kandırıcı ile bir şeyler yakalayabilmenin keyfini yaşamaya çalışmaktır.

Model 1 :
Screenshot_8.jpg

Screenshot_9.jpg

Screenshot_5.jpg

Model 2:
Screenshot_11.jpg

Screenshot_12.jpg

Screenshot_14.jpg

AArtan

Üye
Adı
Abdülkadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Eline yüreğine sağlık abi. Bu tarz çabalar görünce çok mutlu oluyorum. Neden yok yere yabancılara çuvalla para dökelim ki. İnşallah devamı gelir. Tebrik ediyorum tekrar. Başarılar dilerim :)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Eline yüreğine sağlık abi. Bu tarz çabalar görünce çok mutlu oluyorum. Neden yok yere yabancılara çuvalla para dökelim ki. İnşallah devamı gelir. Tebrik ediyorum tekrar. Başarılar dilerim :)
Senin el yapımı sahtelerden sonra bunlar çok zayıf kalır kardeşim :)

AArtan

Üye
Adı
Abdülkadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Estağfirullah hepsi göz nuru hepsi çok değerli basiti gelişmişi yok :)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merakla bekliyoruz. Ama Lrf için kullanılan silikonlardan Türkiye'de yok sanırım. Fırsat bulursam yakında bende Ragot raglou yapacağım. Bakalım becerebilecek miyim :)
Yurt dışından bakmak gerekecek sanırım gereken silikonu

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merakla bekliyoruz. Ama Lrf için kullanılan silikonlardan Türkiye'de yok sanırım. Fırsat bulursam yakında bende Ragot raglou yapacağım. Bakalım becerebilecek miyim :)
Abi ben de biraz tahta aldım el ile kalamar zokası ve sahte yapmak için. Bir de elle oyma takımı aldım. Diğer malzemeler neler. Boya, fosfor, kaplama olarak neler kullanıyorsun?

serkanbey78

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu çalışmanın sonucu nenodu merak ettim