Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

El yapımı silikon sahte

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fatih iğne gamakatsu super weighted modelimi ?
Abi üstüne bastın ayağını kaldır 😀 sen vermişsin iğneleri abdullah abiye o da bitane bana gönderdi denemem için hoşuma gitti güzel iğne, bide senin şu lateo kamıştan sıkılıp satmayı düşünürsen haberim olsun merak ediyorum o kamışıda sıfırnına almaya durum yok şu an

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi üstüne bastın ayağını kaldır 😀 sen vermişsin iğneleri abdullah abiye o da bitane bana gönderdi denemem için hoşuma gitti güzel iğne, bide senin şu lateo kamıştan sıkılıp satmayı düşünürsen haberim olsun merak ediyorum o kamışıda sıfırnına almaya durum yok şu an
Fatih Lateoların 3 ünüde sattım. Hemde 90 ML yi 1500 e verdim. Daha önce haberim olsaydı birini ayırırdım sana. İğnelerden isteyen olursa bende tanesi 10 lira 5/0 lar var.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fatih Lateoların 3 ünüde sattım. Hemde 90 ML yi 1500 e verdim. Daha önce haberim olsaydı birini ayırırdım sana. İğnelerden isteyen olursa bende tanesi 10 lira 5/0 lar var.
Kamışa üzüldüm neyse nasip değilmiş legalise devam üç senedir legalis kullanıyorum gayet memnunum ama kaşıntı basıyo işte başka bişey alayım diyorum bazen :) bendeki iğne 4.0 numara bu silikona tam oldu 5.0 daha mı küçük olur? İğnede numara büyüdükçe boyutu küçülüyodu bunlarda aynı mı?

Ekli dosyalar

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kamışa üzüldüm neyse nasip değilmiş legalise devam üç senedir legalis kullanıyorum gayet memnunum ama kaşıntı basıyo işte başka bişey alayım diyorum bazen :) bendeki iğne 4.0 numara bu silikona tam oldu 5.0 daha mı küçük olur? İğnede numara büyüdükçe boyutu küçülüyodu bunlarda aynı mı?
Sıfıra kadar numara büyüdükçe iğne ufalır. 1/0 dan itibaren numara büyüdükçe iğne de büyür. 5/0 seninkinin bir büyüğü.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sıfıra kadar numara büyüdükçe iğne ufalır. 1/0 dan itibaren numara büyüdükçe iğne de büyür. 5/0 seninkinin bir büyüğü.
Abi ben bunu buldum burada aldım 4.0 numara ama senin iğneden daha büyük çıktı bu sanki 5.0 gibi markadan markaya biraz fark ediyo galiba

Ekli dosyalar

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu 3/0 Fatih. Bende boş paket vardı 3/0 çıkarıp o pakete koydum :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anlamadım, alıntı yapmışsın ama mesajın boş çıkmış kardeşim