Levreko
Daimi Üye
- Adı
- FATİH
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Abi üstüne bastın ayağını kaldırFatih iğne gamakatsu super weighted modelimi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi üstüne bastın ayağını kaldırFatih iğne gamakatsu super weighted modelimi ?
Fatih Lateoların 3 ünüde sattım. Hemde 90 ML yi 1500 e verdim. Daha önce haberim olsaydı birini ayırırdım sana. İğnelerden isteyen olursa bende tanesi 10 lira 5/0 lar var.Abi üstüne bastın ayağını kaldırsen vermişsin iğneleri abdullah abiye o da bitane bana gönderdi denemem için hoşuma gitti güzel iğne, bide senin şu lateo kamıştan sıkılıp satmayı düşünürsen haberim olsun merak ediyorum o kamışıda sıfırnına almaya durum yok şu an
Kamışa üzüldüm neyse nasip değilmiş legalise devam üç senedir legalis kullanıyorum gayet memnunum ama kaşıntı basıyo işte başka bişey alayım diyorum bazenFatih Lateoların 3 ünüde sattım. Hemde 90 ML yi 1500 e verdim. Daha önce haberim olsaydı birini ayırırdım sana. İğnelerden isteyen olursa bende tanesi 10 lira 5/0 lar var.
Sıfıra kadar numara büyüdükçe iğne ufalır. 1/0 dan itibaren numara büyüdükçe iğne de büyür. 5/0 seninkinin bir büyüğü.Kamışa üzüldüm neyse nasip değilmiş legalise devam üç senedir legalis kullanıyorum gayet memnunum ama kaşıntı basıyo işte başka bişey alayım diyorum bazenbendeki iğne 4.0 numara bu silikona tam oldu 5.0 daha mı küçük olur? İğnede numara büyüdükçe boyutu küçülüyodu bunlarda aynı mı?
Abi ben bunu buldum burada aldım 4.0 numara ama senin iğneden daha büyük çıktı bu sanki 5.0 gibi markadan markaya biraz fark ediyo galibaSıfıra kadar numara büyüdükçe iğne ufalır. 1/0 dan itibaren numara büyüdükçe iğne de büyür. 5/0 seninkinin bir büyüğü.
Bu 3/0 Fatih. Bende boş paket vardı 3/0 çıkarıp o pakete koydumKamışa üzüldüm neyse nasip değilmiş legalise devam üç senedir legalis kullanıyorum gayet memnunum ama kaşıntı basıyo işte başka bişey alayım diyorum bazenbendeki iğne 4.0 numara bu silikona tam oldu 5.0 daha mı küçük olur? İğnede numara büyüdükçe boyutu küçülüyodu bunlarda aynı mı?
Bu 3/0 Fatih. Bende boş paket vardı 3/0 çıkarıp o pakete koydum![]()