çağrıbey
Aktif Üye
İğneyi sorcaktım ama cevaplamıssınız mesajı da yanlışlıkla farketmeden göndermişimAnlamadım, alıntı yapmışsın ama mesajın boş çıkmış kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İğneyi sorcaktım ama cevaplamıssınız mesajı da yanlışlıkla farketmeden göndermişimAnlamadım, alıntı yapmışsın ama mesajın boş çıkmış kardeşim
Abdullah, videodaki modellerin bir çok rengine iş yaptırdım. Sadece henüz uzun kuyruklu olanlarda skorum yok ama çok da şans vermedim açıkçası.
Teşekkürler Adem ağabey. Bende uzun kuyrukları pek kullanmıyorum. Kamış aksiyonu vermek 15 dk sonra bayıyor hemen çıkarıyorum. Bu modeli yeni yaptım biraz duckfine benzetmeye çalıştım. Diğer silikonlarım hep aynı tarzdı. Yanlardan basık ve kuyruk 45 -50 derecelik açılardaydı. Bu ise üstlerden basık ve kuyruk açısı 90 dereceye yakın tıpkı duckfindeki gibi...Abdullah, videodaki modellerin bir çok rengine iş yaptırdım. Sadece henüz uzun kuyruklu olanlarda skorum yok ama çok da şans vermedim açıkçası.
Burada levrek yumurta işini yeni bitirdi sayılır ama baraküdalar halen yumurtalı.
Emeğine sağlık kardeşim.
Bu sayede kuyruk suya karşı daha fazla direnç gösterirken daha dikkat çekici olacak. Stok var mı stok?Teşekkürler Adem ağabey. Bende uzun kuyrukları pek kullanmıyorum. Kamış aksiyonu vermek 15 dk sonra bayıyor hemen çıkarıyorum. Bu modeli yeni yaptım biraz duckfine benzetmeye çalıştım. Diğer silikonlarım hep aynı tarzdı. Yanlardan basık ve kuyruk 45 -50 derecelik açılardaydı. Bu ise üstlerden basık ve kuyruk açısı 90 dereceye yakın tıpkı duckfindeki gibi...