Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

El yapımı silikon sahte

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abdullah, videodaki modellerin bir çok rengine iş yaptırdım. Sadece henüz uzun kuyruklu olanlarda skorum yok ama çok da şans vermedim açıkçası.
Burada levrek yumurta işini yeni bitirdi sayılır ama baraküdalar halen yumurtalı.
Emeğine sağlık kardeşim.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah, videodaki modellerin bir çok rengine iş yaptırdım. Sadece henüz uzun kuyruklu olanlarda skorum yok ama çok da şans vermedim açıkçası.
Burada levrek yumurta işini yeni bitirdi sayılır ama baraküdalar halen yumurtalı.
Emeğine sağlık kardeşim.
Teşekkürler Adem ağabey. Bende uzun kuyrukları pek kullanmıyorum. Kamış aksiyonu vermek 15 dk sonra bayıyor hemen çıkarıyorum. Bu modeli yeni yaptım biraz duckfine benzetmeye çalıştım. Diğer silikonlarım hep aynı tarzdı. Yanlardan basık ve kuyruk 45 -50 derecelik açılardaydı. Bu ise üstlerden basık ve kuyruk açısı 90 dereceye yakın tıpkı duckfindeki gibi...

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkürler Adem ağabey. Bende uzun kuyrukları pek kullanmıyorum. Kamış aksiyonu vermek 15 dk sonra bayıyor hemen çıkarıyorum. Bu modeli yeni yaptım biraz duckfine benzetmeye çalıştım. Diğer silikonlarım hep aynı tarzdı. Yanlardan basık ve kuyruk 45 -50 derecelik açılardaydı. Bu ise üstlerden basık ve kuyruk açısı 90 dereceye yakın tıpkı duckfindeki gibi...
Bu sayede kuyruk suya karşı daha fazla direnç gösterirken daha dikkat çekici olacak. Stok var mı stok?

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Tebrikler abi daha ilk testte cok guzel bir levrek hediye etmis. simdi guzel bir karides koleksiyonu bekliyoruz yapimi zor ama kesinlikle deger.