El yapımı silikon sahte

Silikondan çok anlamam ama çok güzel görünüyorlar elinize emeğinize sağlık. Seri üretime geçmişsiniz 😀

Can sıkıntısına da iyi gelir, denemek lazım

Silikondan çok anlamam ama çok güzel görünüyorlar elinize emeğinize sağlık. Seri üretime geçmişsiniz 😀

Can sıkıntısına da iyi gelir, denemek lazım
Bu aralar ava gidemiyorum. Her gün bir yada 2 tane döküyorum. Ertesi gün büyük bir hevesle nasıl bir renk çıkacak diyerek çıkarıyorum. Ama bu kalıplardan yeteri kadar döktüm. Yenileri yolda 😉 Son olarak yüzüşlerini de çekeceğim ama şimdilik fırsatım olmadı. Onuda yakında çeker yüklerim. Birde avda başarılı olursa değmeyin keyfime :ssrtcbya:

Yeni döktüğüm silikon sahteler. Öncekilerden farkı boyları 12 cm den 9 cm'ye düşürüldü. Vücutlarına göre kuyruk boyutu biraz daha küçültüldü. (Levrek peşinde koşan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine) Birde elimdeki iğneler büyük olduğu için önden bir fazlalık çıkıntı oluştu. Buraya ekstra bir ağırlık eklenebilir diye düşünerek bu iğneleri kullandım. Yüzüşlerini nasıl etkiler bilemiyorum. Yarın vaktim olursa deneyerek test etmeyi düşünüyorum.

(link)

(link)

Biraz geç de olsa silikonların yüzüşlerini bu sabahki av sonunda çekebildim. Barakuda peşindeydim ama henüz piyasada yoklar. Avlandığım bölgenin suyu oldukça soğuk suların biraz daha ısınması gerek. İnşallah havalar ısınınca silikonların yapmış olduğu avları da görüntüleyebilirim.

Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar benim gibi tembellere satışınız varmı 🙂
Bu işten para kazanmak gibi bir amacım yok. Deneme yanılma yolu ile bazı şeyler keşfetmeye çalışıyorum. Eğer site yöneticileri bir sakınca görmezse maliyetine (Yani silikon ve diğer malzemeleri alıp yeni denemeler yapmak için) gönderebilirim. Bütün malzemeleri parekende fiyatına alıyorum. O yüzden 12 cm olan sahteler 2-2,5 tl gibi bir maliyeti oluyor...

Konuyu yeni gördüm silikoncu biri olarak bayıldım süper olmuş ellernize sağlık fikrinize sağlık daha önce yabancı videolar izlemiştim ama bu kadar güzel bir çalışma gerçekten harika 🙂

Back