Fisher81
Aktif Üye
Silikondan çok anlamam ama çok güzel görünüyorlar elinize emeğinize sağlık. Seri üretime geçmişsiniz 😀
Can sıkıntısına da iyi gelir, denemek lazım
Bu aralar ava gidemiyorum. Her gün bir yada 2 tane döküyorum. Ertesi gün büyük bir hevesle nasıl bir renk çıkacak diyerek çıkarıyorum. Ama bu kalıplardan yeteri kadar döktüm. Yenileri yolda 😉 Son olarak yüzüşlerini de çekeceğim ama şimdilik fırsatım olmadı. Onuda yakında çeker yüklerim. Birde avda başarılı olursa değmeyin keyfimeSilikondan çok anlamam ama çok güzel görünüyorlar elinize emeğinize sağlık. Seri üretime geçmişsiniz 😀
Teşekkürler..Daha iyileri sizlere denk gelsin... Hafta sonunu iple çekiyorum... Bakalım ne olacak... Hava barakuda için çok uygun...Harika görünüyorlar, ellerine sağlık.. İnşallah bu güzel emeğinizin karşılığını güzel trofeler ile alırsınız 😉
Bu işten para kazanmak gibi bir amacım yok. Deneme yanılma yolu ile bazı şeyler keşfetmeye çalışıyorum. Eğer site yöneticileri bir sakınca görmezse maliyetine (Yani silikon ve diğer malzemeleri alıp yeni denemeler yapmak için) gönderebilirim. Bütün malzemeleri parekende fiyatına alıyorum. O yüzden 12 cm olan sahteler 2-2,5 tl gibi bir maliyeti oluyor...Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar benim gibi tembellere satışınız varmı 🙂