Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
siz yine epey balık almışsınız :)
Ben Turk'o seabass tr-55 modeli ile aldim balıkları, 2 tane daha rapalam var ama ikisine vuruş dahi alamadim.
Aldığım balıklar genelde küçük balıklardı. Hele hele marukyu ile sadece limit altı karagöz , mini gopez, çizgili hanos falan aldım. limit altını saldım. Gulp benim için daha verimli geçti. Onda da çoğu aldığım balık limit altı çupra idi, ince lidaki. LRF daha çok aksiyonlu geldi bana. Spinden sıkıldıkça kendimi lrf de teselli ettim. Şimdilerde LRF de verimsiz oldu, ara sıra yemli takılıyorum.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
siz yine epey balık almışsınız :)
Ben Turk'o seabass tr-55 modeli ile aldim balıkları, 2 tane daha rapalam var ama ikisine vuruş dahi alamadim.
Sahteniz tam bir ima sasuke kopyası gibi duruyor.
Pek piyasada yok sanırım.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aldığım balıklar genelde küçük balıklardı. Hele hele marukyu ile sadece limit altı karagöz , mini gopez, çizgili hanos falan aldım. limit altını saldım. Gulp benim için daha verimli geçti. Onda da çoğu aldığım balık limit altı çupra idi, ince lidaki. LRF daha çok aksiyonlu geldi bana. Spinden sıkıldıkça kendimi lrf de teselli ettim. Şimdilerde LRF de verimsiz oldu, ara sıra yemli takılıyorum.
Gulp un kokulu yemlerini almaya kıyamadım acikcasi 35 tl gibi bi rakama satiliyor yanlis hatirlamiyorsam.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Aynen oyle tam bir ima sasuke kopyasi oldukca avcı bir sahte,maddi imkan bulunca diger modellerini de alacağim :D ayrica uv ozelligi olan bi sahte.
Güzel bir imitasyon, içinde tungsten transfer ağırlık merkezi sistemini de yapmışlar.
Bulursam ben de 1 tane alırım. Gerçi 30 dan fazla sahtem oldu (Sahte çok , skor yok)

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Gulp un kokulu yemlerini almaya kıyamadım acikcasi 35 tl gibi bi rakama satiliyor yanlis hatirlamiyorsam.
Gulp önce bana da tuzlu geldi. Ama yemli avcılıkta harcadığımız paraları düşününce daha karlı bile.
Çünkü kolay düşmüyor. Balık varsa 3 balık alıyorum sonra değiştiriyorum. Bir de 5 cm lik gulpu 2 ye bölüp kullandım. Böyle yapmadan önce kuyruktan tutup çekip çıkartıyorlardı. Ben daha çok gulp u , jigheadin takılması ile kaybettim. Bunda da malum, jighead maliyeti daha çok oldu benim için. Yoksa , piyasada balık yok, vuruş yok, dip yapısı güzel ise, zaten o günü yarım gulp ile geçirmiş oluyorum. Sonra da jighead ile beraber sıvısına koyup haftaya tekrar kullanıyorum. Balık çok ise, zaten balığı da alıyorsan sorun kalmıyor. Geçen yemliye gittik arkadaşla, yarım kilo sardalya 5tl, 2 paket 7 li boru kurdu 10 tl, bir paket madya 5 tl, derken 19 tl sırf yeme gitti.Halbu ki ben tek başıma gulp ile en az 4-5 av yapıyorum.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gulp önce bana da tuzlu geldi. Ama yemli avcılıkta harcadığımız paraları düşününce daha karlı bile.
Çünkü kolay düşmüyor. Balık varsa 3 balık alıyorum sonra değiştiriyorum. Bir de 5 cm lik gulpu 2 ye bölüp kullandım. Böyle yapmadan önce kuyruktan tutup çekip çıkartıyorlardı. Ben daha çok gulp u , jigheadin takılması ile kaybettim. Bunda da malum, jighead maliyeti daha çok oldu benim için. Yoksa , piyasada balık yok, vuruş yok, dip yapısı güzel ise, zaten o günü yarım gulp ile geçirmiş oluyorum. Sonra da jighead ile beraber sıvısına koyup haftaya tekrar kullanıyorum. Balık çok ise, zaten balığı da alıyorsan sorun kalmıyor. Geçen yemliye gittik arkadaşla, yarım kilo sardalya 5tl, 2 paket 7 li boru kurdu 10 tl, bir paket madya 5 tl, derken 19 tl sırf yeme gitti.Halbu ki ben tek başıma gulp ile en az 4-5 av yapıyorum.
Kokulu yemleri, eger kullanilamayacak kadar parcalanmamissa, avdan sonra evde tatli suyla yikayip kuruladiktan sonra sakladiginiz kaba geri koyarsaniz defalarca kullanabilirsiniz. Bu yonden de aslinda ekonomiktir.

B

BS Okuru

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 67837
Gecen gun dechatlondan aldım bunu renkleri cok enteresan baktiginiz açi pembe geri kalani safir renginde ayrica icinde yesil bisey var fosfor degik ama ışık alinca yeşil oluyor , dün denedim erimi cok fazla degil ama yüzüş güzel ancak vuruş alamadim daha önce kullanmiş olan var mı?
Ek olarak igneler fazla büyük küçüklerini taktım.
Merhaba,
Bu sahtenin 9cm ve ya daha altı olanını gördünüz mü Decantlon da?