Nedim Ceylan
Daimi Üye
- Adı
- Nedim Ceylan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Citroen C4 PicassoAraba ne ki merak ettim baya..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Citroen C4 PicassoAraba ne ki merak ettim baya..![]()
Murat abi ben jig ile 70 - 80 metre atarken yanımdakiler 30 -40 metrede yerli imalat kaşıklarla aldılar lüferleri.Bir kaç metre düşür ver aksiyonu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ve Grand PicassoCitroen C4 Picasso

Murat abi ben jig ile 70 - 80 metre atarken yanımdakiler 30 -40 metrede yerli imalat kaşıklarla aldılar lüferleri.
Her meranın bir formülü var bence. Aklar mıydı Avcı mıydı öyle bi kaşık.
Gerçi sonra hepsi ceza yedi, polis bastı, lüferin tanesi 1.000 liraya geldi.
Ben 1 dakika önce ayrılmakla cezadan yırttım. Adamlar benden şüpheleniyor ispiyoncu olarak![]()
Murat abi ben jig ile 70 - 80 metre atarken yanımdakiler 30 -40 metrede yerli imalat kaşıklarla aldılar lüferleri.
Her meranın bir formülü var bence. Aklar mıydı Avcı mıydı öyle bi kaşık.
Gerçi sonra hepsi ceza yedi, polis bastı, lüferin tanesi 1.000 liraya geldi.
Ben 1 dakika önce ayrılmakla cezadan yırttım. Adamlar benden şüpheleniyor ispiyoncu olarak![]()

abim silikon montajlı bir örnek foto alabilirmiyiz? eğer mümkünseMetal yemeye başlamışsa Jig haydi haydi çalışır
Aynı kaşık gibi kullanma şartı ile arkaya silikonlu tek iğne çift halkalı jige montaj
Farklı hızlarda düz sarım arada seyrek jerk
Hangi hızda ısırıyorsa o hızdan devam
Tek iğneden dökülme ihtimali daha azdır balık vurunca kamışın ucunu denize doğru indirip öyle al balığı daha az sıçrar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi