Orhan Kılıçaslan
Aktif Üye
- Adı
- Orhan K.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çinlilere yaptırıyorumAmazon.co.jp de takip ettiğim bir jig modeliydi, kargoya verme süresi 2-3 ay olarak belirtiliyordu hep, geçenlerde stoğa girdi ve girmesiyle tükenmesi bir oldu neredeyse. Bir çok rengi kalmadı bir kaç renkten ise stoklar 5 ve daha azı kaldı. Bu kadar tercih edilme sebebini bilemiyorum gelsin bakacaz artıkşuan yoldalar.
Megabass Makippa
Ekli dosyayı görüntüle 88513
10 gr.lık da söyleyin yapsınlarÇinlilere yaptırıyorum![]()
Yaptırıyorum dedıgım tabı Kı garanti degil ama bu aralar colt snıper falan kopyalayan bır firma var o yenı jigler İcin öneri istiyordu bende bunu yollarım10 gr.lık da söyleyin yapsınlar![]()
Biliyorum Allblue firması, başarılı kopyaları var.Yaptırıyorum dedıgım tabı Kı garanti degil ama bu aralar colt snıper falan kopyalayan bır firma var o yenı jigler İcin öneri istiyordu bende bunu yollarım
Bu sahtelerin raporunu dört gözle bekliyorum Kyhn. Aliexpresten çakmalarını almıştım. Sadece bir kere yüzdürdüm kenarda duruyorlar. 10 tane
Kingdom satardı bunları renklerden bellıBu sahtelerin raporunu dört gözle bekliyorum Kyhn. Aliexpresten çakmalarını almıştım. Sadece bir kere yüzdürdüm kenarda duruyorlar. 10 taneRenkler çok janjanlı
US $38.72 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı