Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Uygun Fiyata Alınabilecek Lrf Kamışı

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Böyle giderse en son Morethan 12 braid 0.08 kullanmak zorunda kalacağız :D J braid den memnunum ben aklımı karıştırmayın lütfen :D:D
daiwa j braidden ne köy olur ne kasaba :D kairiki olur, sunline olur, momoi oshikage olur ama daiwa olmaz :) hatta kairiki patates olunca sunline ipe geçeceğim saç teli gibi

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
daiwa j braidden ne köy olur ne kasaba :D kairiki olur, sunline olur, momoi oshikage olur ama daiwa olmaz :) hatta kairiki patates olunca sunline ipe geçeceğim saç teli gibi
Daiwa ipleri neden sevmiyorsunuz ? Spinde de lrfde de daiwa kullanıyorum çok memnunum :)

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daiwa ipleri neden sevmiyorsunuz ? Spinde de lrfde de daiwa kullanıyorum çok memnunum :)
Bir kere kullandım daha da kullanmam dedim. 8 örgü kendo alırım üstüyle de sahte alırım daiwa alacağıma. İnanılmaz çabuk deforme oluyor, 3 rapala suya gitti o ip yüzünden sonra çıkardım daiwayı, eski kendoyu ters çevirip sardım hiç sorun yaşamadım. Şimdi kairiki multicolor var spinde, lrfde de mantis green var, bende de huzur var :D

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
D
Evo kullanın öyle konuşalım :)
Daiwa gözümde hep shimanonun altında ezilen bir marka olacak kalacak. Sahtesinden ipine, klipsinden jigheadine çok şans verdim hepsi çöpe gitti. Shimano üretiyor daiwa taklit ediyor benim gözümde daha fazlası olamaz

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
D
Daiwa gözümde hep shimanonun altında ezilen bir marka olacak kalacak. Sahtesinden ipine, klipsinden jigheadine çok şans verdim hepsi çöpe gitti. Shimano üretiyor daiwa taklit ediyor benim gözümde daha fazlası olamaz
Bence haksizlik ediyorsunuz daiwaya :)

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
altın değerinde ip bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler ilk başta misinayla başlamayı düşünüyorum powerline extrem ile ghost fc kaplamalı arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur?

M. Taha D.

Daimi Üye
kairikiye şans vermiş biri olarak söylüyorum benim açımcan pişmanlık oldu :D çok tiftikleniyor, kaygan bir yapıya sahip düğüm tutması zor. bende momoi oshikage kullandıktan sonra dedim bu ipse önceki kullandıklarım neydi diye :) su tutmuyor ip kupkuru şekilde geliyor 0.1 PE - 0.4 PE arası seçenekelri var. 0.1 PE saç teli gibi :) 0.3 PE kullanıyorum memnunum.
Engin abi lrf için oshihage yi öneriyosun.. Peki spinde hangi momoi? :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Engin abi lrf için oshihage yi öneriyosun.. Peki spinde hangi momoi? :)
Kairikinin eskileri dedikleri gibi tiftik yapıyor sonrasında misina rulmanını açıp temizlemeniz gerekiyordu.
Yoksa ses yapıyor.
Kendo da belli bir zaman sonrasında aynı ama fiyat olarak uygun.
duraking aldım yedek surf makine ye sardım ama kullanmadım henüz .

Surfe 0,8 PE jig line sarmıştım.
surfte memnun kalmadım ama makineden çıkartıp spin e sardım
Ziyadesi ile memnunum. Uygun almıştım fiyatlar baya bi uçmuş iyicene.
Aynı zamanda kullanan başka bir arkadaşım ryujin den de ziyadesiyle memnun.

Duel in x8 kullanıyordum önceki makinelerde ziyadesiyle memnundum.
0,8 Pe si o kadar hafif ve inceydiki lrf de kullanmak zorunda kaldım ufak rüzgarda uçup gidiyordu.
Sağlamlığı ise canavardı . Fazla bulunmuyor bulduklarımda beyaz çıkınca yenisini almadım :(

Daiwa j braid almadım hiç alanlar ziyadesiyle memnun. Tournament a göre çok daha ucuz . Kendo dan iyidir diyorlar çoğu kullanan.
Tournament ise hiç alamadım fiyatından dolayı, çok niyetlendim ama sonrasında hep vazgeçtim.

Marka reklamı yada başka birşey değil sadece yaşadıklarımdan örnek vereyim dedim :)

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kairikinin eskileri dedikleri gibi tiftik yapıyor sonrasında misina rulmanını açıp temizlemeniz gerekiyordu.
Yoksa ses yapıyor.
Kendo da belli bir zaman sonrasında aynı ama fiyat olarak uygun.
duraking aldım yedek surf makine ye sardım ama kullanmadım henüz .

Surfe 0,8 PE jig line sarmıştım.
surfte memnun kalmadım ama makineden çıkartıp spin e sardım
Ziyadesi ile memnunum. Uygun almıştım fiyatlar baya bi uçmuş iyicene.
Aynı zamanda kullanan başka bir arkadaşım ryujin den de ziyadesiyle memnun.

Duel in x8 kullanıyordum önceki makinelerde ziyadesiyle memnundum.
0,8 Pe si o kadar hafif ve inceydiki lrf de kullanmak zorunda kaldım ufak rüzgarda uçup gidiyordu.
Sağlamlığı ise canavardı . Fazla bulunmuyor bulduklarımda beyaz çıkınca yenisini almadım :(

Daiwa j braid almadım hiç alanlar ziyadesiyle memnun. Tournament a göre çok daha ucuz . Kendo dan iyidir diyorlar çoğu kullanan.
Tournament ise hiç alamadım fiyatından dolayı, çok niyetlendim ama sonrasında hep vazgeçtim.

Marka reklamı yada başka birşey değil sadece yaşadıklarımdan örnek vereyim dedim :)
Tournament pahalı olmasa tam stok yapılacak ip ama pahali iste :) Jig line dediğiniz momoi jig line mı acaba ?