Evet momoi jiglineTournament pahalı olmasa tam stok yapılacak ip ama pahali isteJig line dediğiniz momoi jig line mı acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet momoi jiglineTournament pahalı olmasa tam stok yapılacak ip ama pahali isteJig line dediğiniz momoi jig line mı acaba ?
Merak ettiğim ancak deneme fırsatım olmayan bir ip, ama aklımda hepBulabilirseniz YGK G-Soul Upgrade X8'i tavsiye ederim. 0,8 PE her türlü işinizi görür Lrf, spin.
Farketmez bence misina ile başlayın ipe kısa süede geçeceksiniz nasıl olsa diye düşünüyorumaltın değerinde ip bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler ilk başta misinayla başlamayı düşünüyorum powerline extrem ile ghost fc kaplamalı arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur?
Dediginiz iki misina hakkinda bir fikrim yok fakat mono misina olarak stroft abr oneririm pisman olmazsiniz.altın değerinde ip bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler ilk başta misinayla başlamayı düşünüyorum powerline extrem ile ghost fc kaplamalı arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur?
altın değerinde ip bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler ilk başta misinayla başlamayı düşünüyorum powerline extrem ile ghost fc kaplamalı arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur?
1 Mayıs 2013 linkinden alıntıdır...Bir kaç gün önce powerline extreme 0.22 300m aldım. yanında okuma seabass0.23 de almıştım. makinelere sarmadan önce bazı testler yaptım.
Gördüğüm: powerline extremenin özllkleri sert bir misina,esneme paıyı düşük, sağlam(tatımda 5-5.5kg ağırlık uyguladığımda kopuyor ve düğümden pek kopmuyor sert misina olmasına rağmen düğüm tutuş iyi gözüküyor. gam durumunu bilmiyorum. gam yapmaya karşı da makul direnci varsa çok güzel misina. spider modelinin gam direnci iyi diyorlar.
okuma seabass çok esnek yumuşak, tartımda 4kg da kırılıyor fakat gücüobsorbe etme özelliği fazla, gam direnci iyi, balığı tasmalamda sorun yaşamam inşallah çünkü çok esnek.
sufix misinadan kullndığım sufix eliteyi tavsiye ederim yumuşak, sağlam, gam direnci iyi ve ekonomik, çok güzel misina.
4 Mayıs 2013 linkinden alıntıdır...deniz avcılığında tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilir. ben tatlısuda at çek avcılığı yapıyorum. dün 14gr lık kaşıklarla atışlarımda powerline extreme 0.22 bir sorun çıkarmadı, kopma olarak çıkaracağada benzemiyor.
ilk atışlarımda kaşığı taktırdım. üstelik atıştan sonra baklemede yapmamıştım karacaören barajının derin bir noktası idi büyük ihtimalle havuzlara giden bağlama halatına taktıdım. sonuçta 18tl lik kaşık gitti ama misinayı koparırken misina sağlamlığını gerçekten hisisettiriyor bundan emin olabilirsiniz.
sert misina olmasına rağmen düğümden sorun çıkarmıyor. şimdilik gam yapmıyor ama yumuşak misinalara göre daha çabuk gam yapabilir.
at çek içinse powerline spider modelini tavsiye ederim daha yumuşak ve sağlam olduğunu söylüyorlar ben siparişte istediğim kalınlığını bulamadığım için extreme modelini almıştım.
makineye sararken en az 3mm boşluk bırakın yoksa karışma yapabilir. bende ilk başalda yaptı fazla misnayı kesince artık düzeldi.
Erkan abi kullandıklarina ek olarak bende varivas ,power pro, ygk, strike pro, kullandım.. Şu ana kadar en iyisi ygk dı.. Momoi kullananlar çok memnun pahalı olmasına rağmen..Kairikinin eskileri dedikleri gibi tiftik yapıyor sonrasında misina rulmanını açıp temizlemeniz gerekiyordu.
Yoksa ses yapıyor.
Kendo da belli bir zaman sonrasında aynı ama fiyat olarak uygun.
duraking aldım yedek surf makine ye sardım ama kullanmadım henüz .
Surfe 0,8 PE jig line sarmıştım.
surfte memnun kalmadım ama makineden çıkartıp spin e sardım
Ziyadesi ile memnunum. Uygun almıştım fiyatlar baya bi uçmuş iyicene.
Aynı zamanda kullanan başka bir arkadaşım ryujin den de ziyadesiyle memnun.
Duel in x8 kullanıyordum önceki makinelerde ziyadesiyle memnundum.
0,8 Pe si o kadar hafif ve inceydiki lrf de kullanmak zorunda kaldım ufak rüzgarda uçup gidiyordu.
Sağlamlığı ise canavardı . Fazla bulunmuyor bulduklarımda beyaz çıkınca yenisini almadım![]()
Daiwa j braid almadım hiç alanlar ziyadesiyle memnun. Tournament a göre çok daha ucuz . Kendo dan iyidir diyorlar çoğu kullanan.
Tournament ise hiç alamadım fiyatından dolayı, çok niyetlendim ama sonrasında hep vazgeçtim.
Marka reklamı yada başka birşey değil sadece yaşadıklarımdan örnek vereyim dedim![]()
Varivas shorecast aklımdaki bir ip surf için alacağımErkan abi kullandıklarina ek olarak bende varivas ,power pro, ygk, strike pro, kullandım.. Şu ana kadar en iyisi ygk dı.. Momoi kullananlar çok memnun pahalı olmasına rağmen..