Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata Köprüsü

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Bende imzaladım. Umarım en kısa sürede bu sorun ortadan kaldırılır.

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
Tam destek... umarım sonuç alınır.

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Bende imzaladım... İnşallah bir sonuç alırsınız... Ayrıca medeni cesaretinizden ötürü tebrikler... Her daim rastgele.

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Daha önce beyaz masayada şikayette bulunmuştuk ve bizzat telefonla beni arayan belediye çalışanı operatör, "şikayetiniz üzerine tüm bu satıcıların malzemelerine el konulmuş olup, rutin kontroller yapılmaktadır" diyerek olayın neticesinden bizi haberdar etmişti.Önce sevinmiştik lakin ordan gelen haberler durumun böyle olmadığını söyleyince artık bu işin belediyenin halledebileceği bir iş olmadığı kanaatine vardım.
Emrah Sipahi kardeşimin (yakınen kendisinide tanırım), başlatmış olduğu bu kampanyayı can-ı gönülden destekliyor ve kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
Hep destek, tam destek:harika:

Moderatör tarafında düzenlendi:

ArateuS

Daimi Üye
Adı
Tamer Bulut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hayırlısı ile imzaladık ,Umarım sonuç alınır.

hunter64

Yeni Üye
Adı
Adınızı SoyadınızHASAN AVCI
üzerime düşeni bende yaptım inşallah....

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Konu yukarda kalsın.Arkadaşlar geçenlerde gece gittim durum felaket ötesi.Gece den olta bırakıyorlar biri bekliyor sabah gelen yer bulamıyor.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Bu kadar güncel üye varken bu imza sayısı çok feci.....Hadi arkadaşlar çakallar galata köprüsü üstünde dans ettiriyorlar millete.

Mehmet SUNGUR

Yeni Üye
Adı
Mehmet SUNGUR
Daha bugün köprüde idim.Durum aynen anlatıldığı gibi yer bulmak çok zor.ama takımcıların bulunduğu yerler bomboş lakin yaklaşmak ne mümkün adam yaklaştırmıyorlar ve takınlarıda balığın durumuna göre raiş fiyatlardan veriyorlar insaf diyorum ve artık köprü üzerinden takım almamaya yemin ettim.DAVAMIZDA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.