Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata Köprüsü

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
İmzaladım.
Sadece Galata'da değil İstanbul'un farklı yerlerinde amatör avcılar için alanlar oluşturulabilir.

B

BS Okuru

Misafir

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
bu işe iş park __yan kuruluş açacak ... olta park ... anca o zaman çözülür...galata unkapanı boğaz ve çevresi ..boğazda 3 metre olta mesafesi ..
köprülerde 1 m. ...

bu bölgelere otomatlar kurulacak , oltamat lardan çapari , iğne , kurşun , misina vb.temin edilebilecek...

olta parklar belediyeye kalsın ... oltamat ları firmalar projelendirebilir...:)

B

BS Okuru

Misafir
ben dün gittm köprüye rezil bi durumda ya hayatımda en nefret ettiğim şey tıklış tıklış otobüse binmektir herkes bu durumda biran önce gelsemde insem der ya Allah aşkına on saat boyunca bu durum arada on cm mesafe olmadan çekilir bi durum mu ?

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Çekilir, hem de çok güzel çekilir. Rastgele ya da günübirlik gelenlerin dışında orada birbirini yıllardır tanıyan ahbaplar gruplar oluşturur. İşin içine muhabbet girdi mi, aradaki fark tıklım tıklım bir otobüste tek olmak ile, tıklım tıklım bir otobüste yanında arkadaşlarınla olmak kadardır. Sabıkalısı da orada, grafikeri de, hatta denk geldiğimde çok güzel sohbetimizin olduğu profesör bir çift de var. Yanı başında eşofmanlı millet balık tutarken amcamız fötr şapkasını başından düşürmez, jilet gibi ütülenmiş pantolonuyla ayrı bir görüntü oluşturur. Alt katta da balık tuttuğumuz eski Galata Köprüsü ise apayrı bir ortamdı.

Tatarali

Yeni Üye
Adı
ali
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bende imzaladım umarım işe yarar.

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Orada av yapacağım meçhul olsada durum kabul edilebilir bir durumda değil bu nedenle bende imzaladım.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi