Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata Köprüsü

Nadir

Yeni Üye
Adı
Nadir Türker
Bir abimizin vasıtasıyla böyle birşeyden haberdar oldum,Belki konuya vakıf olanlar vardır,bizide bilgilendirirler Saygılarımla bilginize:
Alıntı esipahi76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar;

Geçen gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli bir müdür yardımcısı ile sohbet etme fırsatım oldu. Kendisi ile Galata köprüsü üzerinde yaşanan tezgahçı terörü hakkında konuştum.

Kendisinin bana açıkladığına göre, konu artık zabıtanın çözebileceği durumu aşmış. Organize bir hal almış. Bu olayın artık emniyet tarafından çözülmesi gerektiğine ancak Emniyet'in yukarıdan emir gelmeden bu konuya vakit ayıramayacağını söyledi ve bir tavsiyede bulundu:

"Madem internette haberleşiyorsunuz, birleşerek valiliğe bir dilekçe verin. Çok kişi olursanız bu konu üzerine gidilir" dedi.

Bu sebeple ben de internet üzerinde bir imza kampanyası başlattım ve katkılarınızı bekliyorum.

Hedef ilk etapta 1000 imza.

Bu sayıya ulaşınca dilekçeyi Valiliğe vereceğim. Eğer sonuç almazsak 2000 imza'da tekrar vereceğim. Taa ki sonuç alıncaya kadar.

Dilekçeyi imzalak için adres : Galata Köprüsü İmza Kampanyası - imza.la

Katkılarınızı bekliyorum.

Saygılar.

Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İmzaladım
Umarım sonuç alabilirsin

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Umarım sonucu mutlu ve adaleti olmayan ülkemde bu sorun çözüme kavuşabilir.
Bende imzaladım.

sadi

Aktif Üye
Adı
Sadi ASLAN
memnuniyetle imzaladım. Umarım işe yarar !

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
imzaladım hayırlı olsun

eminmu

Üye
Adı
MURAT EMİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
galata köprüsü üzerindeki tezgahçı terörü nedir açıklarmısınız ben orada hiç balık tutmadığım için konuya fransız kaldım

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende imzaladım inşallah sonuç bulunur

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
galata köprüsü üzerindeki tezgahçı terörü nedir açıklarmısınız ben orada hiç balık tutmadığım için konuya fransız kaldım
Nadir Bey'in imza.la sitesinde yazdığı açıklama aşağıdaki gibidir.

Ancak son zamanlarda, köprü üzerinde sözde malzeme satışı yapan bazı kişiler, organize bir şekilde vatandaşların av yaptığı cephede geniş tezgâhlar açarak avlanılacak yerler için ücret talep etmektedirler. Söz konusu şahıslar, kamuya ait bir alanı alenen pazarlamakta ve bu şekilde yasadışı bir gelir elde etmektedirler. Ayrıca kendilerine para vermeyi reddeden vatandaşların av yapmasını engellemektedirler.

Yasadışı bir gelir elde etmek için zor kullanarak vatandaşların avlanmasını engelleyen bu sözde malzeme satıcılarının önüne geçilmesi için gereğini saygılarımızla arz ederiz.

eminmu

Üye
Adı
MURAT EMİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
VAY ÇAKALLAR VAY OTOPARK MAFYASINDAN DEĞNEKÇİLERDEN SONRA AYAK BASILAN KARA TOPRAK PARÇASI (1 metrekare)NI DA METRE METRE KİRALIYORLAR.PEKİ BUNLARA ZABITA İŞPORTACI OLARAK NASIL MÜSAADE EDİYOR? ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.YANİ İLERDE BİR GÜN HERALDE DENİZİN ETRAFINI 5 METRE DUVARLA ÇEVİRİP DENİZE BAKMAK İSTEYENDEN DE BAKMA PARASI ALIRLAR.ANLAŞILAN MEYDAN BOŞ.İSTANBULLU AMATÖR BALIKÇI ARKADAŞLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN