Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
KÖPRÜDE DURUMLAR NEDİR

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bur'daki izleme'mim bazı arkadaşların balık yaparmı yapmazmı durum'larına göre avlanmaya gitmek,
Balığın saati-suyu-günü belli olmazzzzzzz,
balık avlamaya kısmet'ine gideceksin,
kısmetinde varsa takım'ında iyise alırsın balığı,,,
balık beklemez yakalansın diye- balık yakalacağım diye bekleyen yakalar balığı;)

Son düzenleme:

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bur'daki izleme'mim bazı arkadaşların balık yaparmı yapmazmı durum'larına göre avlanmaya gitmek,
balık beklemez yakalansın diye- balık yalacağım diye bekleyen yakalar balığı;)
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız burası zaten rapor paylaşım yeri ben galatada balık olsun yada olmasın sürekli giden biriyim zaten sadece galatadaki durumu sordum ki...Bu konu başlığı altında gayet normal bir durum İstanbu Boğazı ve Çevresi rapor isimli konu adı altında konuşulanların bazen geyiğe kadar geldiği oluyor ve severekte okuyorum hiç bir şikayetim yok fakat benim burada üşengeçlik yaptığım kanısına nasıl vardınız merak ediyorum.Ayrıca ben engelli biriyim tekerlekli sandalye kullanıyorum öyle bir niyetim olsa bile bu isteğimin anormal olduğunu düşünmüyorum.Siz çok iyi bir balıkçısınız ben sizi yakından takip ediyorum yorumlarınızıda severek okuyorum.Saygılarımla...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız burası zaten rapor paylaşım yeri ben galatada balık olsun yada olmasın sürekli giden biriyim zaten sadece galatadaki durumu sordum ki...Bu konu başlığı altında gayet normal bir durum İstanbu Boğazı ve Çevresi rapor isimli konu adı altında konuşulanların bazen geyiğe kadar geldiği oluyor ve severekte okuyorum hiç bir şikayetim yok fakat benim burada üşengeçlik yaptığım kanısına nasıl vardınız merak ediyorum.Ayrıca ben engelli biriyim tekerlekli sandalye kullanıyorum öyle bir niyetim olsa bile bu isteğimin anormal olduğunu düşünmüyorum.Siz çok iyi bir balıkçısınız ben sizi yakından takip ediyorum yorumlarınızıda severek okuyorum.Saygılarımla...
Sevgili kardeşim!
ben bu mesajı sizin için yazmadımki alınmış'sın!
size karşı üşengeçlik konusunda bir mesajım varsa özür dilerim,boynum sizlere karşı kıldan ince!
yeniden bir mesaj yazmada yazılımım'da hata yaptıysam çok-çok özür dilerim,

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Estağfurullah bu yorumu ben yorum yaptıktan hemen sonra yazmanız haliyle üzerime alınmama neden oldu kusura bakmayın.Ben aldığım terbiye gereği normal şartta bişey yazmazdım ve yorumumu silerdim fakat bunu bana karşı yazdığınızı düşünerekten sizin yaşınızda ve tecrübede birine bu cevabı verdim kusura bakmayın özür dilerim tekrar.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Estağfurullah bu yorumu ben yorum yaptıktan hemen sonra yazmanız haliyle üzerime alınmama neden oldu kusura bakmayın.Ben aldığım terbiye gereği normal şartta bişey yazmazdım ve yorumumu silerdim fakat bunu bana karşı yazdığınızı düşünerekten sizin yaşınızda ve tecrübede birine bu cevabı verdim kusura bakmayın özür dilerim tekrar.
Sizinle en kısa sürede tanışmak isterim,
böyle kişilikte insanları ben çok seviyorum,:harika:

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sizinle en kısa sürede tanışmak isterim,
böyle kişilikte insanları ben çok seviyorum,:harika:
Teşekkür ederim sağolun beni onure ettiniz inşallah neden olmasın sizin tecrübelerinizden azami derecede bende faydalanmak isterim.

poyraz61

Üye
Adı
Ergin CANDEĞER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
balık beklemez yakalansın diye- balık yalacağım diye bekleyen yakalar balığı;)
Balık yakalamak , sipariş verip beklenmeyle olmaz saati yeri yoktur balığın , emek ister sabır ister...:)

Adı
Vaner
Dün saat 14:30-22:30 arası Köprü'nün Karaköy tarafında Boğaz'a bakan yönündeydim; azıcık istavrit çıktı. Onların da ikisini gün batımı sırasında çinekop için yem yaptım; kalanını giderken yanımdakilere bıraktım. 22:30'a kadar aynı yemi atıp durdum. Harami istavritler dışında oltaya gelen olmadı. Ama Karaköy'e yakın bölgelerde kefalciler arasında bir gümbürtü koptu: Şaşkın bir çingene palamutu kefal oltasına atlamış..

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün galatada 7 tane istavrit tuttuk saat:18:00 23:00 arası 2 tanesini çekerken düşürdük 2 tanesinide geri iade ettik. Nereye kaçtı bu balık anlayamıyorum.