Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
dün akşam galatada sarı kanat çekmişler bir dünya şuandada az istavrit yapıormuş umudunuzu kaybetmeyin...

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
Bugün köprüden geçtim. Tabi balıkçılar ile baya takıldım balık olunca. Karagöz yavrusu çekenler oldu. İstavrit ve Kefal ise baya boldu.

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
KÖPRÜLERDE DURUM NEDİR ABİLER

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
Galata köprüsü Çinekop kaynıyor resmen. 20 Çinekopumu yağmura rağmen yakaladım evimdeyim. Boş dönen yok köprüde. Zaten tıka basa dolu.

pirana11

Üye
Adı
Mehmet
Nasıl ya kac gündür Galatada çinekopla kova. Dolduruyorlarmiş giden arkadaslar oyle dıyo demeklkı siz tutamadınız yada takımınız kötü tabıkı bide kısmet bende tekne aldım 1 ay oldu ama benım ortak galatayı arıyo 2 gün sabah 4 te lüfere goturdum üçüncü gun ben gelmıyon dedı tabı zor iş ben tabıkı pes etmıyorum hergün lüferın pesınde geziyorum 7/24 hastalık oldu resmen.. Herkese ıyı avlar

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
cumartesi günü yağmura soğuğa rağmen arkadaşla galataya gittik emin önünü tarafının boğaza bakan kısmından öğleden sonra 3 ten akşam 9 a kadar 5-6 tane irice istavrit 1 tane yaprak (iade) 1 tane mırmır yakaladık.anlıcanız balık yoktu ama vuruş çoktu balıklarda akıllanmış abi oltaya gelmior hayvanlar ne yiyorlar anlamıom.Not:yemli takım yem:açık büfe karides -istavrit tavuk göğsü mırmırı karidesle aldım ama saygılar...telefonum kötü olduğundan fotoğraf çekemedim balıklar duruyor bugün yarın çekecem...:D