Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

hakantemel78

Yeni Üye
Adı
Hakan TEMEL
Teşekkürler rapor için balıkları yemli aldınız değil mi? Sadece gece mi yapıyor, akşam 19:00 saatlerinde yapmıyor mu...

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Spin rapor 18:30 19:30 karakoy bos 19:45 20:30 halic balat fener bos 21:00 22:00 cankurtaran yenikapi arasi 1 sari kanat siftah verimsiz bir av gecti fakat guzel bir dost daha kazandim okan kardesimle meradan meraya gezdik durduk balik bahane kafa dengi dost bulmak sahane dum hobidaslarima rastgele

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
Teşekkürler rapor için balıkları yemli aldınız değil mi? Sadece gece mi yapıyor, akşam 19:00 saatlerinde yapmıyor mu...
O saatlerde gitmiyorum valla. Gece 12 sabah 6-7 araları takılıyorum. Evet yemli alındı balıklar.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün saat 17.00-22.00 arası unkapanından 3 sarıkanat, 4 çinekop, 1 de istavrit aldım. çok fazla rüzgar vardı. yanımdakilerden daha fazla alanlar da oldu hiç alamayanlar da. asansör takımla yem olarak hamsiyle aldım. istavrite değil hamsiye daha çok geliyordu. balık tek tük yapıyordu ancak sabahı bekleyemedim çok soğuktu ve aşırı rüzgar vardı.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dün galata gece 12 ye kadar az da olsa dişli yaptı . 12den sonra kesti 1 den sonra alan görmedim . Bende gece 3 te avı sonlandırıp eve döndüm.

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
2 saatte kadar galata ya gidecez kısmet olursa rapor verecek var mı ? şimdiden teşekkürler

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Galatada artık balık var mı ya da rapor verin diye sormayın . Balık galatada 1 aydır başladı . 1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor. Suyu bulun yeter ki . İleri doğru atın 2 kamış verin kapayın . Derin bölgelerde iseniz dipten 13 tur başlayın . Geçen avlandığım bölge benim makine ile toplam derinlik 44 turdu . Dipten 24 turda balık aldılar . Dipten 13 turda da geldi . En son balık seyrekleşti bir iki tane dibe yatıran aldı . Sürekli denemek lazım . Bu saatten sonra oltası suda olan balığı alır . Rapor verin diyorsunuz ama balık eğer varsa zaten yer bulamazsınız . Balığın olduğu yayılmadan yerinizi alıp denemelere başlayın ...

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Galatada balık cosmus diyor lar dogru mu :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dişli sürü olarak dolaşan bir cins. Haliçte balık girdi . Galata köprüsünde köprü ayakları var köprü ayaklarında midyeler var , midyelerden beslenen istavrit izmarit daha bilimum balık var. Aynı zamanda bir sür balığın yuvası konumunda. yemlik balık varsa avcı balık vardır. Galataya dişli beslenmeye gelince avlananlar balığı tutuyor. Ben dün 23:30 3 arası galatada balık alamadım . Yanımdakiler 15 20 parça almıştı ben yokken . Ben gittiğimde 1,2 parça anca geldi . Balık saat 00'da kesti . perşembe günü sağlam yapmış hava kararınca başlamış sürekli aralıklarla yapmış . Avrupa yakasında bir çok bölgede balık zaten başladı . Balık var mı gitsekmi diye soran balık alamaz balık başlayıncada yer bulamaz. Dün Karaköy kadıköy iskelesinin yanınada yemli atanlar daha güzel balık almış . Amatör balıkçılık zevk işidir . İstanbul balıkçılarının en çok hoşuna giden av dişlidir. Dişli av vermeye başladı anlık rapor beklemeyin gidin oltanız suda olsun vaktiniz olduğu sürece.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dişli sürü olarak dolaşan bir cins. Haliçte balık girdi . Galata köprüsünde köprü ayakları var köprü ayaklarında midyeler var , midyelerden beslenen istavrit izmarit daha bilimum balık var. Aynı zamanda bir sür balığın yuvası konumunda. yemlik balık varsa avcı balık vardır. Galataya dişli beslenmeye gelince avlananlar balığı tutuyor. Ben dün 23:30 3 arası galatada balık alamadım . Yanımdakiler 15 20 parça almıştı ben yokken . Ben gittiğimde 1,2 parça anca geldi . Balık saat 00'da kesti . perşembe günü sağlam yapmış hava kararınca başlamış sürekli aralıklarla yapmış . Avrupa yakasında bir çok bölgede balık zaten başladı . Balık var mı gitsekmi diye soran balık alamaz balık başlayıncada yer bulamaz. Dün Karaköy kadıköy iskelesinin yanınada yemli atanlar daha güzel balık almış . Amatör balıkçılık zevk işidir . İstanbul balıkçılarının en çok hoşuna giden av dişlidir. Dişli av vermeye başladı anlık rapor beklemeyin gidin oltanız suda olsun vaktiniz olduğu sürece.
Benim ol tam denizde zaten fakat köprüde değilim onun için sordum ..meraktan yani su an yemliyi bitirdim sabahı bekliyorum kasik atacam yemlide bişey çıkmadı karadeniz çok kötü artık kısmet ..