hakantemel78
Yeni Üye
Teşekkürler rapor için balıkları yemli aldınız değil mi? Sadece gece mi yapıyor, akşam 19:00 saatlerinde yapmıyor mu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
O saatlerde gitmiyorum valla. Gece 12 sabah 6-7 araları takılıyorum. Evet yemli alındı balıklar.Teşekkürler rapor için balıkları yemli aldınız değil mi? Sadece gece mi yapıyor, akşam 19:00 saatlerinde yapmıyor mu...
Benim ol tam denizde zaten fakat köprüde değilim onun için sordum ..meraktan yani su an yemliyi bitirdim sabahı bekliyorum kasik atacam yemlide bişey çıkmadı karadeniz çok kötü artık kısmet ..Dişli sürü olarak dolaşan bir cins. Haliçte balık girdi . Galata köprüsünde köprü ayakları var köprü ayaklarında midyeler var , midyelerden beslenen istavrit izmarit daha bilimum balık var. Aynı zamanda bir sür balığın yuvası konumunda. yemlik balık varsa avcı balık vardır. Galataya dişli beslenmeye gelince avlananlar balığı tutuyor. Ben dün 23:30 3 arası galatada balık alamadım . Yanımdakiler 15 20 parça almıştı ben yokken . Ben gittiğimde 1,2 parça anca geldi . Balık saat 00'da kesti . perşembe günü sağlam yapmış hava kararınca başlamış sürekli aralıklarla yapmış . Avrupa yakasında bir çok bölgede balık zaten başladı . Balık var mı gitsekmi diye soran balık alamaz balık başlayıncada yer bulamaz. Dün Karaköy kadıköy iskelesinin yanınada yemli atanlar daha güzel balık almış . Amatör balıkçılık zevk işidir . İstanbul balıkçılarının en çok hoşuna giden av dişlidir. Dişli av vermeye başladı anlık rapor beklemeyin gidin oltanız suda olsun vaktiniz olduğu sürece.