Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Arkadaslar bugun 11 de 4 5 tane palamut alındı, bir tanesi de bana denk geldi. Akşam eve gidince resim atarım.

kry34kry

Yeni Üye
Adı
Koray
Tebrikler.. yem olarak ne kullandınız? Hafta sonu bi aksilik çıkmazsa bende o tarafa gideceğim.
Genelde unkapanı köprüsüne gidiyorum fazla kalabalık değil diye ama galata köprüsü daha bereketli gibi geliyor..

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Tebrikler.. yem olarak ne kullandınız? Hafta sonu bi aksilik çıkmazsa bende o tarafa gideceğim.
Genelde unkapanı köprüsüne gidiyorum fazla kalabalık değil diye ama galata köprüsü daha bereketli gibi geliyor..
İstavrit çaparisine atladı yakışıklı. ilk başta ben çapariyi fulledim sandım çünkü 1 2 saat önce hamsi yapmıştı. Neyse çekiyorum falan, ilkinde kaçtı gitti ama işaretimi atmıştım. Tekrardan salladım aksiyon yaşadığım alana, yavaş yavaş sararken gümledi, çenesinden yakalanmıştı yakışıklı. Sudan çıkınca kuzu gibi bekledi alınmayı.

Benim gibi 3 4 kişi daha almış sanırım. Birde anadolu yakasında kaşıkla alanda oldu.

eylmz

Daimi Üye
Arkdaslar pazar raporunu bekliyoruz

eylmz

Daimi Üye

Güvenlikçi Arkdas pek tutamamış cani sıkkın

Bu akıllar ordan olta atmak isteyeni kovalar is zevke geldi mi kendileri olta atar
Kuralı koruyanların kurallari ihlal ettikleri ülkede bu ne ki :)

Son düzenleme:

Göktuğ

Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Evelki sene iyi çinekop almıştım ordan