Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen ,genelde ispark 12-15 arası giydiriyor banaDoğru konu balık avı olunca da en az bir 3 - 4 saat kalıyor insan. 10 tl üstü tutar![]()
Hüseyin Bey,üç gün arayla iki ceza, köprü üzerinde park edenler dikkat, ben yandım eller yanmasınEkli dosyayı görüntüle 33141
üç gün arayla iki ceza, köprü üzerinde park edenler dikkat, ben yandım eller yanmasınEkli dosyayı görüntüle 33141
Cezada varmış, dikkatli bakmamışım kusura bakmayın 19:30 civarlarıHüseyin Bey,
Hangi saatlerde bırakmıştınız, gece bırakınca da mı yazıyorlar acaba.
Tebrikler cok guzel balıklar.bu tırıvırıcılara önlem alınamıyor mu.gerçi neye önlem alabiliyoruz ki ne trollere nede gırgırlara.bu aksam 6-11 arası galata köprüsü, herkes tırıvırıya başlayınca bıraktım![]()
nr, post: 383705, member: 16344"]üç gün arayla iki ceza, köprü üzerinde park edenler dikkat, ben yandım eller yanmasınEkli dosyayı görüntüle 33141[/QU köprü üzerinde park ve duraklama yapılamaz işaretleri mevcut. Denetleyicinin aklına gelmiş ceza kesmiş , zaten olması gereken budur.Cezada varmış, dikkatli bakmamışım kusura bakmayın 19:30 civarları
en azından Mırmır bonus olmuşMerhaba hobidaşlar.
Cumartesi akşamdan pazar öğlene kadar Unkapanı Köprüsündeydim. Gece çok verimsizdi. Kurt ve tavuk göğsüyle istavrite ve mırmıra attım ama sonuç sıfır. Sabah saat 7 gibi hareket başladı. Kurtla tek tük istavrit alınıyordu. Yine kurtla mırmır alınmaya başlamıştı. Ama seyrekti. Köprünün iki tarafında sabah 7 den öğlen 1 e kadar toplam 8-10 tane mırmır alan oldu. Boylar da gayet iyiydi. Benim payıma da 2 tane iri istavrit ( mırmır takımına geldiler ) ve 1 mırmır düştü. Bu arada herkese döküm tavada mırmırı tavsiye ederim. Müthiş oluyor : )
Herkese rastgele.