Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu aksam 6-11 arası galata köprüsü, herkes tırıvırıya başlayınca bıraktım

toga76

Yeni Üye
Adı
sezai toga
Kan Grubu
O Rh Pozitif

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar.

Cumartesi akşamdan pazar öğlene kadar Unkapanı Köprüsündeydim. Gece çok verimsizdi. Kurt ve tavuk göğsüyle istavrite ve mırmıra attım ama sonuç sıfır. Sabah saat 7 gibi hareket başladı. Kurtla tek tük istavrit alınıyordu. Yine kurtla mırmır alınmaya başlamıştı. Ama seyrekti. Köprünün iki tarafında sabah 7 den öğlen 1 e kadar toplam 8-10 tane mırmır alan oldu. Boylar da gayet iyiydi. Benim payıma da 2 tane iri istavrit ( mırmır takımına geldiler ) ve 1 mırmır düştü. Bu arada herkese döküm tavada mırmırı tavsiye ederim. Müthiş oluyor : )

Herkese rastgele.

Adı
burhan sait
Merhaba hobidaşlar.

Cumartesi akşamdan pazar öğlene kadar Unkapanı Köprüsündeydim. Gece çok verimsizdi. Kurt ve tavuk göğsüyle istavrite ve mırmıra attım ama sonuç sıfır. Sabah saat 7 gibi hareket başladı. Kurtla tek tük istavrit alınıyordu. Yine kurtla mırmır alınmaya başlamıştı. Ama seyrekti. Köprünün iki tarafında sabah 7 den öğlen 1 e kadar toplam 8-10 tane mırmır alan oldu. Boylar da gayet iyiydi. Benim payıma da 2 tane iri istavrit ( mırmır takımına geldiler ) ve 1 mırmır düştü. Bu arada herkese döküm tavada mırmırı tavsiye ederim. Müthiş oluyor : )

Herkese rastgele.
en azından Mırmır bonus olmuş