scorpion26
Daimi Üye
Karaköyde kurşun arkası nasıl takılmadan balık alıyorlar anlamıyorum. Ben bir sefer spin ile 20-25 gr jig atayım dedim. Yeni aldığım jigi ya 3. ya 4. atışta suda bıraktım. Dipte çok fazla ilişken var diye düşünüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karaköy için genelde suyu okumak gerekiyor. Takılma hususu belli mesafede var açığa atıp 15 turda balık binmez ise ben hızlı sarımla takım kurtarma derdine giriyorum. Olta atan müdavimleri dikkatle izleyin çözersiniz zaten. Spin için ise geçen sene çekmediğim malzeme kalmamıştı bir keresinde balık ile beraber bir çay bardağı çekmişliğim olmuştuKaraköyde kurşun arkası nasıl takılmadan balık alıyorlar anlamıyorum. Ben bir sefer spin ile 20-25 gr jig atayım dedim. Yeni aldığım jigi ya 3. ya 4. atışta suda bıraktım. Dipte çok fazla ilişken var diye düşünüyorum.
abi seni her geldiğimde görüyorum da tanışmak nasib olmadıBende orday'dım,
balık tutan'ları seyrettim!![]()
Uzak attigin zaman sikinti olmaz yakina atarsan aninda takarsin u zaka atip calistirican sahteni kiyiya elli metre kala hizlica sararsan sikinti olmazKaraköyde kurşun arkası nasıl takılmadan balık alıyorlar anlamıyorum. Ben bir sefer spin ile 20-25 gr jig atayım dedim. Yeni aldığım jigi ya 3. ya 4. atışta suda bıraktım. Dipte çok fazla ilişken var diye düşünüyorum.
O bölgede 6-7 liraya otopark yok maalesefGeçmiş olsun en garantisi otopark 6 - 7 tl ver en azından için rahat olsun ne yapalım.