Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

scorpion26

Daimi Üye
Karaköyde kurşun arkası nasıl takılmadan balık alıyorlar anlamıyorum. Ben bir sefer spin ile 20-25 gr jig atayım dedim. Yeni aldığım jigi ya 3. ya 4. atışta suda bıraktım. Dipte çok fazla ilişken var diye düşünüyorum.

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
Karaköyde kurşun arkası nasıl takılmadan balık alıyorlar anlamıyorum. Ben bir sefer spin ile 20-25 gr jig atayım dedim. Yeni aldığım jigi ya 3. ya 4. atışta suda bıraktım. Dipte çok fazla ilişken var diye düşünüyorum.
Karaköy için genelde suyu okumak gerekiyor. Takılma hususu belli mesafede var açığa atıp 15 turda balık binmez ise ben hızlı sarımla takım kurtarma derdine giriyorum. Olta atan müdavimleri dikkatle izleyin çözersiniz zaten. Spin için ise geçen sene çekmediğim malzeme kalmamıştı bir keresinde balık ile beraber bir çay bardağı çekmişliğim olmuştu :)

Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uzak attigin zaman sikinti olmaz yakina atarsan aninda takarsin u zaka atip calistirican sahteni kiyiya elli metre kala hizlica sararsan sikinti olmaz

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
üç gün arayla iki ceza, köprü üzerinde park edenler dikkat, ben yandım eller yanmasın
Screen Shot 2016-02-11 at 13.28.27.png

Siyanur

Üye
Adı
Dilşat
geçmiş olsun, benim aracıda çektiler bir kere unkapanı imç bloklarının arkasına çekiyolar.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçmiş olsun en garantisi otopark 6 - 7 tl ver en azından için rahat olsun ne yapalım.