çaparici__y
Üye
- Adı
- gökhan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Koprude bi cacik yok hocamKoprude son durum nedir gecen yil bu aralar guzel yemli cinekop haberleri geliyordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Koprude bi cacik yok hocamKoprude son durum nedir gecen yil bu aralar guzel yemli cinekop haberleri geliyordu
tırıvırı mı ? bence hemen şikayet etmek lazım. tırıvırı satmak ve kullanmak yasak.CUMA AKSAMI HERALDE TEK YEMLİ ATAN BENDİM KOPRUDE. ETRAFIMDAKI EN AZ 30 KISI TIRIVIRI ATIYORDU. İYİCE AHLAKSIZ OLDU İNSANLAR.PİŞKİN PİŞKİN Bİ DE GELMİŞLER NEDEN YEMLİ ATIYORSUN OYLE BALIK ALAMAZSIN ZART ZURT. 3 SAAT BOYUNCA EN AZ 5-6 KİŞİ TAKIM PATLATTI TIRIRVIIRI LAR HOP DENİZİN DİBİNE. YAZIK. KÖPRÜYE BİR DAHA GİDEMECEĞİMİ SANMIYORUM. 2 BALIK ALICAM DİYE AHLAKSIZCA AVLANMAYI ANLAYAMIYORUM. ALLAH BELALILARINI VERSİN .
SEYYAR MALZEMECİLER SATIYOR. KARAKOYE BAKAN KISIM KOPRUNUN HERKES ATIYORDU KIME NEYI SIKAYET EDELİM , BU BİLİNİYOR YILLARDIR KOPRUDE DELİGİBİ TIRIVIRIR ATILIYOR. ILK DEFA BU KADAR YOGUN GORDUM SADECE. YEMLİ ATAN YA 1 YA 2 KİŞİYDİtırıvırı mı ? bence hemen şikayet etmek lazım. tırıvırı satmak ve kullanmak yasak.