Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
CUMA AKSAMI HERALDE TEK YEMLİ ATAN BENDİM KOPRUDE. ETRAFIMDAKI EN AZ 30 KISI TIRIVIRI ATIYORDU. İYİCE AHLAKSIZ OLDU İNSANLAR.PİŞKİN PİŞKİN Bİ DE GELMİŞLER NEDEN YEMLİ ATIYORSUN OYLE BALIK ALAMAZSIN ZART ZURT. 3 SAAT BOYUNCA EN AZ 5-6 KİŞİ TAKIM PATLATTI TIRIRVIIRI LAR HOP DENİZİN DİBİNE. YAZIK. KÖPRÜYE BİR DAHA GİDEMECEĞİMİ SANMIYORUM. 2 BALIK ALICAM DİYE AHLAKSIZCA AVLANMAYI ANLAYAMIYORUM. ALLAH BELALILARINI VERSİN .

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
CUMA AKSAMI HERALDE TEK YEMLİ ATAN BENDİM KOPRUDE. ETRAFIMDAKI EN AZ 30 KISI TIRIVIRI ATIYORDU. İYİCE AHLAKSIZ OLDU İNSANLAR.PİŞKİN PİŞKİN Bİ DE GELMİŞLER NEDEN YEMLİ ATIYORSUN OYLE BALIK ALAMAZSIN ZART ZURT. 3 SAAT BOYUNCA EN AZ 5-6 KİŞİ TAKIM PATLATTI TIRIRVIIRI LAR HOP DENİZİN DİBİNE. YAZIK. KÖPRÜYE BİR DAHA GİDEMECEĞİMİ SANMIYORUM. 2 BALIK ALICAM DİYE AHLAKSIZCA AVLANMAYI ANLAYAMIYORUM. ALLAH BELALILARINI VERSİN .
tırıvırı mı ? bence hemen şikayet etmek lazım. tırıvırı satmak ve kullanmak yasak.

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tırıvırı mı ? bence hemen şikayet etmek lazım. tırıvırı satmak ve kullanmak yasak.
SEYYAR MALZEMECİLER SATIYOR. KARAKOYE BAKAN KISIM KOPRUNUN HERKES ATIYORDU KIME NEYI SIKAYET EDELİM , BU BİLİNİYOR YILLARDIR KOPRUDE DELİGİBİ TIRIVIRIR ATILIYOR. ILK DEFA BU KADAR YOGUN GORDUM SADECE. YEMLİ ATAN YA 1 YA 2 KİŞİYDİ

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
BU ARADA ENTRESAN BİR DETAY Dün gece BİRİ Galatadan Kafatası tutmuş 6 Saat ifade vermek zorunda kalmış ,

Ekli dosyalar

gelibolu

Daimi Üye
Adı
Tezcan.Bozkurt
Heryerde kullanması ve satması yasak.Ben anlam veremiyorum hiçmi denetliyecek adam yok.Bu zihniyet hiç mi değişmeyecek.Köprüden geçerken o limit altı küçük ilaryaları,kıracaları gördükçe geçmek istemiyorum.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
zabıta ekiplerine şikayet edilirse belki ilgilenirler. olmadı bakanlığa şikayet dilekçesi yazılabilir ya da belediyelere.

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
galata tırt artık. çünkü tırıvırıdan balık hiç giremiyor. girsede ölüyor. olduda girdi. haliçte habervermiştim insanlara biri dedi inşallah trol atmazlar diye sonra ne mi oldu? ertesi gün bir tane tekne yok. Ne olmuş. troll girmiş. Sonrada facebook a zoka ile aldım balıkları diyor. Ayrıca unkapanı köprüsüdeyalan olacak :( gece bu yasak yerlere ağ atıp çekenler bakalım ne zaman balık görecek.

Siyanur

Üye
Adı
Dilşat
sabah 07:00-09:00 karaköydeydim iskele yanında, her zamanki gibi teneke kaşık iş yapıyor açık renk rapalada iş yapıyor ben 2 tane aldım hemen hemen herkes çekmiştir bir iki bişeyler, boğazdan çok boş döndüm ama karaköyden kimse boş dönmez gibi geliyor bana ve ayrıca karaköyün balığı boğaz balığına göre daha iri