Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Köprüde dün gece kasa kasa sarıkanat almışlar, sosyal medyada paylaşımları inceledim. Bu gece biz de köprüdeyiz, yer bulma sorunumuz yok Allahtan.
Hocam 2 sorum var size.
1. Bizim duba işi ne oldu ? (hani şu değerlendirmek için denizde kullanmayı düşündüğünüz)
2.Köprüde neden size yer bulma sıkıntısı yok ? olta atanları mı kovuyorsunuz ?

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
onca mera gördüm onca av gördüm onca cok kalabalıkda av yaptım ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bugünki gibi bir KARAKÖY görmedim :D :D :D :D çapariler patlıyor kursunlar kafalardan sekiyor pantolonuma çapari giriyor kovalar devriliyor kamışlar patlıyor allahım allahımmm inanılmazdı :D adamlar 80/100 grm çapariye kursun takmış onu sallıyor :D :D 10 kişinin üstünde haydi ayıkla pirincin tasını anlıyacagınız eyvalar olsunnn cok kötüydü vaziyet

hee balık varmı şükürler olsun doyduk ama gelin birde bana sorun :D

Adı
Hasan
Hocam 2 sorum var size.
1. Bizim duba işi ne oldu ? (hani şu değerlendirmek için denizde kullanmayı düşündüğünüz)

2.Köprüde neden size yer bulma sıkıntısı yok ? olta atanları mı kovuyorsunuz ?
Hayhay cevaplayayım. Duba bakima aliniyor. Saç raspa ve boya işleri var. Bitince degerlendiricez insallah.

2. Kovmak demeyelim nazikce boşaltıyoruz bu gece oldugu gibi. Köprüler haftada 2 gece trafiğe kapatılıyor. Galatada baskül kısmı, unkapaninda ise köprünün tamami bosaltiliyor. Tabi yer bulma olayinin bununla ilgisi yok. Unkapani kopru altinda atölyelerimiz var duba aralarında olta atiyoruz. Cok verimli olmasa da. Bu gece eski Galata Köprüsünün son parcasi halicten cikti. Ben de üzerindeydim.

Ekli dosyalar

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayhay cevaplayayım. Duba bakima aliniyor. Saç raspa ve boya işleri var. Bitince degerlendiricez insallah.

2. Kovmak demeyelim nazikce boşaltıyoruz bu gece oldugu gibi. Köprüler haftada 2 gece trafiğe kapatılıyor. Galatada baskül kısmı, unkapaninda ise köprünün tamami bosaltiliyor. Tabi yer bulma olayinin bununla ilgisi yok. Unkapani kopru altinda atölyelerimiz var duba aralarında olta atiyoruz. Cok verimli olmasa da. Bu gece eski Galata Köprüsünün son parcasi halicten cikti. Ben de üzerindeydim.
Efenim o zaman saygılar. Size kolaylıklar dilerim. Rastgele ;)

Velociraptor

Aktif Üye
Adı
ali sert
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Balat ta olta atıyordum gördüm platformu. Romorkor çekiyordu sanırım.

samet_c22

Yeni Üye
3-4 gündür unkapanı köprüsünde çinekop sarıkanat palamut avı mevcuttur bizzat kendimde aldığım için iyi biliyorum herkese hayırlı ve bereketli avlar rast gele....

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur

Merhabalar,
Köprü ile ilgili birşey sormak, isterim.
Eski Galata köprüsü bakım için mi yoksa ebedi olarak mı götürüldü acaba

Adı
Hasan
Efenim o zaman saygılar. Size kolaylıklar dilerim. Rastgele ;)
Teşekkür ederim

Balat ta olta atıyordum gördüm platformu. Romorkor çekiyordu sanırım.
Evet KEGM Şark romörkörü çekiyordu.

Merhabalar,
Köprü ile ilgili birşey sormak, isterim.
Eski Galata köprüsü bakım için mi yoksa ebedi olarak mı götürüldü acaba
Bakım için götürüldü fakat dönmesi bayağı uzun sürecek.

B

BS Okuru

Misafir
Köprüde balık başladı. Yer bulan kaçırmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi