Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üstad balıklar için tebrikler, bank olayı için de geçmiş olsun diyeyimRıhtım
Han'gi rıhtım sorma'yın söylemem?
sabah 6,00 suları uyanıp,
evde mutfak'ta gariban bi sandaviç ekmek'ği arası peynir-zeytin ezmesi ve muhakkak olması gereken yumurta haşlama dilimli!
6.30 evden çıkış
6,45 mera'ya varış mera'da 3 veya 5 kişi var hazırlık yapıyor,
7,00 suları sandaviç'i mide'ye indirme
bunun'la ben(ev yapımı) limonata tercih ediyorum,!
saat 7.30 suları avlak meyve'lerini vermeye başladı,
175 gr kurşun arkası teneke kaşık,
arka'sı arka'ya kendi yapımım teneke kaşı'ğa gelen balıklar, iştah kabarttı merada bulunan üç-beş kişi çapariye döndü!
telefon mesaj'lamaları sonucu mera'da bir sürü avcı?
"yuhhh" deyip otur'dum bank'ların birine arkamı dayadım!
dayan'mamla birlikte kendimi sırt üstü buldum,,,Şeref'sizler beton bank'ın arkasını kırmışlar,,,!
neyse sıvayıp-?
bekleme'ye aldım kendimi,,
saat 8,30-9,00 gibi haber alıp avla'ya gelenler yavaş-yavaş işlerine doğru gittiler,,,
meydan ben ve benim gibi olanlara kaldı,
8,30-11,30 arası rıhtım!
![]()
muhte'lemen 4 günlük akşam'lık tavalığı almışım.![]()
Mustafa kardeş yaptığım okadar çok çeşit varki ,,Üstad balıklar için tebrikler, bank olayı için de geçmiş olsun diyeyim
Şu teneke kaşığı da merak ettim doğrusu
iş yaptığına sevindim Yavuz,haberi geldi abisabah aradılar beni nerdesin diye yakındaysan kap gel takımı diye yokk olm iş güc bugün olmaz dedim mobeseden bi baktımki ohh massallah gırla gidiyo balık
tbrkler abim
bu arada cuma günü kırdık belini bilgin olsuncok zevkliydi oo yagmurda mera kovayıda cektim yanıma 15/20 kere boş cekmedim yeminle
şunuda ekliyim yigidi öldür hakkını yeme demişler.. abim bana verdigin 5/6 kasık varya aralarından bir tanesini sectim kıc kısma dogru ince olanlardan abi bir iş yaptı allah carpsın akla zarar.. valla bravo yaptıgın kasık mükemmel çalıstı