Yılmaz KAVAL
Aktif Üye
- Adı
- Yılmaz
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Dün sabah iş çıkışı akıntı burnu na gittim 07:00 de ava başladım 12:30 a kadar 1 istavrit , alabildim 
sadece10:30 gibi 5 dk bi sardalya gidi cıktı. şanslı olanlar 20 ila 30 tane arası cekdiler. saolsun bir arkadaş ben dahil 3 kışının takımını cekdi o anda. bize birşey buşmedi
12:30 da sarayburnuna gectim. 15:30 a kadar çaparı denemelerimde gene birsey cıkmadı. sıyırtma atanlardan nadir olarak takoz istavrit cektiler. kayalıkların başlangıcında zargana ya ipek atan 2 kişi güzel zargana kandırdı. Adam at çek yaptı yaq
. 15:30 dan sonra artık yapcak bişiyok manzara izleyeyım dedim oturdum . bari bos durmayalım bide el oltası yapalım dedim sarımsak zoka 4 m beden bir küçük petşise ile efsane takım yapıp o bir istavriti küçük küçük dilimledim. 4 güzel boy iskorpit yaklaşık 30 cm lik iki de kaya balığı çektim. 
El oltamla aksiyonun dibine vurum paşaları iade edip 17:30 gibi toparlanıp denizlerimizi bu hale getirenlerin yedi süülalesine hatrı sayılır bir giydirme yaparak günü bitirdim.
Peşinde olan herkese rast gele
sadece10:30 gibi 5 dk bi sardalya gidi cıktı. şanslı olanlar 20 ila 30 tane arası cekdiler. saolsun bir arkadaş ben dahil 3 kışının takımını cekdi o anda. bize birşey buşmedi
12:30 da sarayburnuna gectim. 15:30 a kadar çaparı denemelerimde gene birsey cıkmadı. sıyırtma atanlardan nadir olarak takoz istavrit cektiler. kayalıkların başlangıcında zargana ya ipek atan 2 kişi güzel zargana kandırdı. Adam at çek yaptı yaq