coredon
Daimi Üye
Balığı dipte arama.Şu zaman balık yukarda olur.arkadaşım 14 ekim akşamı sabahladı 15adet çinekop almış limit altı değil
bugun inşallah akşam 5gibi gideceğim bakalım kısmetimize ne gelecek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balığı dipte arama.Şu zaman balık yukarda olur.arkadaşım 14 ekim akşamı sabahladı 15adet çinekop almış limit altı değil
bugun inşallah akşam 5gibi gideceğim bakalım kısmetimize ne gelecek
teşekkür ederim abi yukarıda aradım zaten 16parça aldım tam limitte çoğunu geri saldım acaba üstte olmasının sebebi havanın daha soğuk olmaması mıBalığı dipte arama.Şu zaman balık yukarda olur.
Su soğumadan kafasına göre takılıyor veletler.Su soğudumu dipte gezmeye yemin gezdiği sulara iner.teşekkür ederim abi yukarıda aradım zaten 16parça aldım tam limitte çoğunu geri saldım acaba üstte olmasının sebebi havanın daha soğuk olmaması mı
Saolasın abim benim bu sezonun ilk dişli yavruları nasip oldu inşallah herkese nasip olurseyit ohhhhh hayat sana güzel avların daim olsun kardeşim
süpermiş topraaaaaaam15 Ekim 2013 Salı Akşamüstü : 16:30 - Gece : 02:30 Arası
Mekan: Galata Köprüsü - Boğaza Bakan Taraf
Dün Akşam üstü Sıkıntıdan Dolayı Balığa Köprüye Gideyim Dedim .. Amacım istavrit tutup yada varsa izmarit zaman gecirmek kafa dinlemek stres atmak olucaktı .. Bır Anda Yanımda ki abi 2'li 3'lü çinekop çekmeye başlayınca dedim gecicidir heraldeSonrasında diger yanımdaki teyzede 2'li çinekop ve sonrada 1 lüfer çekince
dedim ya bismillah
balık pazarına kostum ve hamsi aldım bi pakette tuz
sonrasındada ya allah dedım yapıstırdım takımı dibe
ılk yoklamada kuzuyu cekmıstım arkasından gecen 1 saatte kendı lımıtımı doldurdugumu dusundum
Birtanesı ıcın cok üzüldüm , istarit sanarak kovama koymustum eve geldıgımde yaprak olduğunu farkettım
bu beni üzdü sadece onun dışında gerçekten dün akşam mükemmel balık yaptı ve dipteydi ..
![]()