Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
15 Ekim 2013 Salı Akşamüstü : 16:30 - Gece : 02:30 Arası
Mekan: Galata Köprüsü - Boğaza Bakan Taraf

Dün Akşam üstü Sıkıntıdan Dolayı Balığa Köprüye Gideyim Dedim .. Amacım istavrit tutup yada varsa izmarit zaman gecirmek kafa dinlemek stres atmak olucaktı .. Bır Anda Yanımda ki abi 2'li 3'lü çinekop çekmeye başlayınca dedim gecicidir heralde :) Sonrasında diger yanımdaki teyzede 2'li çinekop ve sonrada 1 lüfer çekince :) dedim ya bismillah :) balık pazarına kostum ve hamsi aldım bi pakette tuz :) sonrasındada ya allah dedım yapıstırdım takımı dibe :) ılk yoklamada kuzuyu cekmıstım arkasından gecen 1 saatte kendı lımıtımı doldurdugumu dusundum :) Birtanesı ıcın cok üzüldüm , istarit sanarak kovama koymustum eve geldıgımde yaprak olduğunu farkettım :( bu beni üzdü sadece onun dışında gerçekten dün akşam mükemmel balık yaptı ve dipteydi ..

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
teşekkür ederim abi yukarıda aradım zaten 16parça aldım tam limitte çoğunu geri saldım acaba üstte olmasının sebebi havanın daha soğuk olmaması mı
Su soğumadan kafasına göre takılıyor veletler.Su soğudumu dipte gezmeye yemin gezdiği sulara iner.

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
seyit ohhhhh hayat sana güzel avların daim olsun kardeşim

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bi arkadaşım arife günü çapari ile kandilliden palamut almış oha dedim istavrt çaparisi bu kdar olamaz boğaz akış yeri olduğundan sanırım

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
seyit ohhhhh hayat sana güzel avların daim olsun kardeşim
Saolasın abim benim bu sezonun ilk dişli yavruları nasip oldu inşallah herkese nasip olur :)

Balıksevdam.com Bir yaşam biçimidir ... !

ozan1977

Aktif Üye
Adı
ozan sağlam
tebrikler seyit çok güzel av olmuş..inşallah daha bereketli avların olur..rastgele..

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
15 Ekim 2013 Salı Akşamüstü : 16:30 - Gece : 02:30 Arası
Mekan: Galata Köprüsü - Boğaza Bakan Taraf

Dün Akşam üstü Sıkıntıdan Dolayı Balığa Köprüye Gideyim Dedim .. Amacım istavrit tutup yada varsa izmarit zaman gecirmek kafa dinlemek stres atmak olucaktı .. Bır Anda Yanımda ki abi 2'li 3'lü çinekop çekmeye başlayınca dedim gecicidir heralde :) Sonrasında diger yanımdaki teyzede 2'li çinekop ve sonrada 1 lüfer çekince :) dedim ya bismillah :) balık pazarına kostum ve hamsi aldım bi pakette tuz :) sonrasındada ya allah dedım yapıstırdım takımı dibe :) ılk yoklamada kuzuyu cekmıstım arkasından gecen 1 saatte kendı lımıtımı doldurdugumu dusundum :) Birtanesı ıcın cok üzüldüm , istarit sanarak kovama koymustum eve geldıgımde yaprak olduğunu farkettım :( bu beni üzdü sadece onun dışında gerçekten dün akşam mükemmel balık yaptı ve dipteydi ..

süpermiş topraaaaaaam

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Bizde dün cubuklu tarafına gittik yemli denemesi yapmak için fakat hiç balık yoktu arefe günü çok güzel palamut yapmış ordaki balıkcı arkadaşlara sorduk palamuta atanlar vardı ama kimse balık alamadı bizde dönüş yaptık bostancıya uğradık bostancı çok güzel balık yapmış