Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Bugun galata cevresınde sabah cınekop tutuyorlardı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
MARMARA USTA BALIKÇILAR
grubu..
28.eylül pazar..

[/

Abi tebrik ederim. Güzel av yapmışsın. Cımartesi bende arkadaşımın babası ve babamın arkadaşı yüksel abim unkapanındayım gel dedi, yağış yoktu o ara artis gibi gittim. Çinekop falan denedik ama nafile. Yarım kilo kdr istavrit ve baştan aşşa sırılsıklam olduğumla kaldım :)

Rast gele...

Musti.barut

Daimi Üye
MARMARA USTA BALIKÇILAR
grubu..
28.eylül pazar..

[/

Abi tebrik ederim. Güzel av yapmışsın. Cımartesi bende arkadaşımın babası ve babamın arkadaşı yüksel abim unkapanındayım gel dedi, yağış yoktu o ara artis gibi gittim. Çinekop falan denedik ama nafile. Yarım kilo kdr istavrit ve baştan aşşa sırılsıklam olduğumla kaldım :)

Rast gele...
Teşekkürler her zaman rastgelsin kardeşim

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Limitlere uyalim bilesinizki lufer ailesi en hizli buyuyen familyadir yapraktan ciekopa 1 ay bi sure zarfinda ulasir

tahsin

Yeni Üye
herkese selamlar olsun , BEN DÜN GALATADAYDIM SABAH GÜZEL ÇİNEKOP YAPTI SABAH EZANDAN SONRA 1.5 2 SAAT KADAR SONRA DURGUNLAŞTI VEE İSTAVRİT BAŞLADI ÇAPARİYLE GÜZELDE İSTAVRİT YAPTI İSTAVRİTLERDE GAYET İRİYDİ HERKESE RAST GELE

Osman23

Yeni Üye
bugün galataya gittim,öğlen 1 gibi oradaydım.yemli,çapari denedik olmadı.yem olarak midye,hamsi,karides kullanıldı.tabi her kovaya 3-5 istavrit anca düştü.geceden kalan malzemeciler bile en fazla 1 kilo istavrit 2-3 tane de çinekop almışlardı.kefal derseniz zibille.adamlar ekmek sarıp atıyodu 3 dakikaya kefal düşüyodu.yandaki arkadaşlar çinekop için attılar ona da 2 kere eşşek istavriti daldı,boyutu gayet iyiydi.geçen hafta gittiğimde de böyleydi boşuna heveslenmeyin galatada balık yok tahminim en az 2 hafta daha olmaz.yalnız karaköy vapur iskelesinin azıcık ilerisinde kıraça tutulduğu söylendi hatta biz köprüdeyken vapurların kalktığı iskelede 3-5 kişinin bişeyler tuttuğunu gördük yanımdaki arkadaş yakınlarına gitti kıraça tuttuklarını söyledi.