Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar galatada kullanılan çinekop takımlarında köstekleri örgüden yapan varmı. Veya olurmu

Örgüden denemedim hiç ama kösteklerin bir kaç atıştan sonra dolanmaması için fırdöndülü köstek yaptım deneyip sonucunu yazarım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
15-11-2016 salı / Bilindik mera videoda görürsünüz zati :=) 185 grm arkası kasık vede azda olsa çapari ile alındı.. çapari kullanan arkadaşları bilgilendirmek amaçlı söylim 0,20 köstek kalınlıgı vede 18 numara çinekop iğnesi kullanın yada 5 numara (piyasada 5veya18 olu köstekler var) renk ise 0,30 bedene 4 tane çingene pembesi 4 adet turunçu bağlayın okk.. kaşıklara ise kesinlikle yaldız yapıştırın hava puslu malum denizin rengide acık deyil avcılıgınızı arttırır.. kalın salıcakla

ilk videoyu saat 4 gibi çektim (balık kesmişti o saatde) 50 üstü balık mevcut.. tam toplucaktımki (5:15 civarı) yine girdi balık biraz seyrekti ama kapanışı 65 ee tamamladık çok şükür.. Kalın salıcakla

Ekli dosyalar

saka34

Yeni Üye
Adı
burçin akgün
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Köprüde dün gece kasa kasa sarıkanat almışlar, sosyal medyada paylaşımları inceledim. Bu gece biz de köprüdeyiz, yer bulma sorunumuz yok Allahtan.
haftaya bir gün beni davet ette bende balık yakalayım tuzlada uğraşıyorum uğraşıyorum yok yakalayamıyorum

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
15-11-2016 salı / Bilindik mera videoda görürsünüz zati :=) 185 grm arkası kasık vede azda olsa çapari ile alındı.. çapari kullanan arkadaşları bilgilendirmek amaçlı söylim 0,20 köstek kalınlıgı vede 18 numara çinekop iğnesi kullanın yada 5 numara (piyasada 5veya18 olu köstekler var) renk ise 0,30 bedene 4 tane çingene pembesi 4 adet turunçu bağlayın okk.. kaşıklara ise kesinlikle yaldız yapıştırın hava puslu malum denizin rengide acık deyil avcılıgınızı arttırır.. kalın salıcakla

ilk videoyu saat 4 gibi çektim (balık kesmişti o saatde) 50 üstü balık mevcut.. tam toplucaktımki (5:15 civarı) yine girdi balık biraz seyrekti ama kapanışı 65 ee tamamladık çok şükür.. Kalın salıcakla
Yavuz bugün yoktun, hayrola?

bugün'de mera fena değildi,,

aldık birkaç parça çinekop-sarıkanat ve yaprak,

yaprak'ları öpüp sakin'ce geri gönder'dik,,?

bura'da mera'da yapra'ğa küfürl'ü tekme atan kendis'ide arkasın'dan denize gider!;)

yarın sabah gelecek olursan bu sefer çaylarrrrr ve poğça ben'den.:harika:

İtiraz istemem:cool:

cakko

Üye
Adı
özcan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dün akşam bende galata dadıyım boğaza bakan tarafta feci balık vardı. Yer sorunu balık devam ettiği sürece çözülmez. Haliç tarafı diğer tarafa Göre daha seyrek olmakla beraber iyiydi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi