Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

MehmetU

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni kapı liman ; 6 saatlik av sonucu 27 mezgit , 4 iskorpit
iskorpitler kraça yemine geldi , mezgit beklerken bir takımda 3 iskorpiti görünce şaşırdim .
Bu arada istavrit hiç yoktu , full karaçaydı , 15 kadar kraçayı yem için alıkoydum , irileşince iğneye zor geçtiğinden kraça daha kullanışlı bir yem oluyor , bugünlük raporum bu şekilde...

Ekli dosyalar

Hızlıcevapgerek

Yeni Üye
Adı
Eary
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba acil söyleyebilir misiniz Kocaeli Kandıra Bağırganlı da balık tutulurmu ?
Tutuluyosa hangi takımla tutuluyosa?

Mektupla

Daimi Üye
Merhaba acil söyleyebilir misiniz Kocaeli Kandıra Bağırganlı da balık tutulurmu ?
Tutuluyosa hangi takımla tutuluyosa?
Bağırganlı'da yazlığımız var..bu kayalıklar da 8-9 yaşlarındayken çok istavrit tutmuşumdur:)Biraz anlatıyım;gerçekten çok sakin ve güzel biryerdir sahili temizdir suyu biraz soğuktur ama eğlendirir..Denizinden istavrit,zargana ,iskorpit kefal,levrek ..çıkar.Limanının arkasında çukurda kalan bir gölette çok iri aynalılar vardır.Yakınında bulunan Seyrek ve Sarısu derelerinde sazan ,kefal ,çay balığı bulunur.
kocaeli/kandıra/bağırganlı lnikinden alıntıdır.

Kandıra balık avı, Kandıra balık avlakları - Balık Avcıları

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar hafta içi unkapanı köprüye giden oldumu acaba sardalya var mı acaba ?

Yasinn

Daimi Üye
Adı
Yasin
Arkadaşlar hafta içi unkapanı köprüye giden oldumu acaba sardalya var mı acaba ?
Unkapanı köprüsü de zaman zaman sardalya yapıyor ama denk gelmek lazım tabi galata köprüsü midye ile denedim biraz izmarit ,baktım sardalya çekiyorlar biraz da çapari çalışması kısa sürüyor sardalya
IMG_20180710_140759.jpg

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
dün gündüz 2 ye kadar 7den eminönü iskeleden denemek için midye taktım lrf ile izmarite attım 14 tane + 2 istavrit aldım verimsizdi diyebilirim ama tavalığı aldık gerci sıcaktan balıklar eve gelene kadar az kötü olmuş soğuk tutmak şart

Mektupla

Daimi Üye
Saat 15:00 sularında,
Karaköy rıhtım da olta atan yoktu.
Galata köprüsünde olta atan çoktu. Kovalarda Kraça, Sardalya, Mezgit, Kefal, ilarya vardı.

Son düzenleme:

MehmetU

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
9 temmuz pazartesi
Akşam saat 7 ile gece 1 arası ;

-6 saatlik av boyunca çapari , yemli çapari ve yemli dip takımı denendi

-açık yeşil çapari takımi , koyu yeşil çapari takımı , pembe çapari takımı , mor yeşil simli çapari takımı denendi

-yem olarak : tavuk göğüsü , tavuk but , istavrit , karides denendi

-sonuç : 6 saatin sonunda 3 tane 6-7 santimlik kraça alınıp geri bırakıldı

Edit : tarih düzeltmesi

Son düzenleme:

MehmetU

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
10 temmuz salı
Akşam saat 5 ile gece 11 arası

Yer : yeni kapı liman
Takım : açık yeşil takım , koyu yeşil takım , 5 li 6 numara iğne ile 35 mm fluorocarbon beden , 20 mm fluorocarbon köstek

Yem:mezgit için fleto istavrit(kraça)

Sonuç :3 saat boyunca 3 tane kraça alındi (yem için) , yemli takımda 3 saat boyunca 20 parça mezgit alındı

Günün kötüsü : kamışı ileri fırlatırken o ara polis teknesi geçiyordu , inşallah attığım takım takılmaz derken makinadaki 8x kendo marka ipim hızlı şekilde boşalmaya başladı , bulunduğum yerden makası almak için fırladım , makası aldım tam makinaya yönelirken ip son devrini tamamlayıp uçup gitti , 4000lik makaradaki ip 3-4 saniyede boşalıverdi ve anladım ki ne olur ne olmaz diye muhakkak yakınınızda cebinizde makas bulundurun . Olta takımının gitmemesi sevindirici , 150 metrelik kendo ipin gitmesi ise üzücüydü ....

Herkese rast gelsin ....