Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

bulent8181

Üye
Adı
bülent bayraktar
3 gündür ahirkapi feneri önü spin ile sarıkanat çinekop vermeye başladı. Sabaha kadar çalışan hayli insan var. Öyle ahım şahım balik veriyor diyemeyiz. Saat 20.00 -23.00 arası ben şahsen 7 tane balık gördüm. Tabi bunlar göç balığı değil yerleşik olan sürüler.

berkeloji

Yeni Üye
Adı
Devran Aydın
Bugün Beykoz meydan sahilden sandal ve çapari ile açıldık fakat deniz çok kirliydi. Doğal olarak 3 saatte hiç bir balık yakalayamadık. Balıkların görüş mesafesinin kısıtlı olduğunu ve bu sebeple avın zorlaştığını düşünüyorum. En azından yüzeye yakın ne olduğunu kestiremediğim bir kaç adet küçük balık görmeyi başardım.

cagrioz

Aktif Üye
Adı
ÇAĞRI Ö
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün Galata Köprüsünden Sarayburnu na geçtim oradan Çatladıkapı ya kadar yürüyerek dolaştım kalabalıktı saat 4-5 civarı tek tük istavrit alanlar vardı sıyırtma ve çapariyle. Dönüşte akşam suyuydu orta boy istavrit alıyorlardı fakat hiç spin görmedim.

bulent8181

Üye
Adı
bülent bayraktar
Bugün Galata Köprüsünden Sarayburnu na geçtim oradan Çatladıkapı ya kadar yürüyerek dolaştım kalabalıktı saat 4-5 civarı tek tük istavrit alanlar vardı sıyırtma ve çapariyle. Dönüşte akşam suyuydu orta boy istavrit alıyorlardı fakat hiç spin görmedim.
Ben dün gece çaparisinden dönerken tam fenerin önünde en 6-7 kişi vardı spin atan. Saat tam 22.30 sularıydı. Görmemiş olman imkansız. Hatta evvelsi gün az yukarıda sürekli zarganayı kovalayan bir arkadaşım sabaha karşı 4.30'da spincileri sarıkanat çekerken görmüş. Yanlarına yaklaşip o ne diye sorduklarinda kefaldi abi deyip gizlemeye çalışmışlar.

Hani burda havadan konuşmuyoruz. Az bir yorum yazıyorum. Yalancı çıkarmaya da çalışmayın. Nereye baktığınız bilerek gezin.

cagrioz

Aktif Üye
Adı
ÇAĞRI Ö
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben dün gece çaparisinden dönerken tam fenerin önünde en 6-7 kişi vardı spin atan. Saat tam 22.30 sularıydı. Görmemiş olman imkansız. Hatta evvelsi gün az yukarıda sürekli zarganayı kovalayan bir arkadaşım sabaha karşı 4.30'da spincileri sarıkanat çekerken görmüş. Yanlarına yaklaşip o ne diye sorduklarinda kefaldi abi deyip gizlemeye çalışmışlar.

Hani burda havadan konuşmuyoruz. Az bir yorum yazıyorum. Yalancı çıkarmaya da çalışmayın. Nereye baktığınız bilerek gezin.
Abi sen niye böyle gerildin anlamadım ama benim geçtiğim saat akşam 8 civarıydı

Abi sen şimdi niye sinirlendin anlamadım ama kimseye yalan borcumuz yok bu tavrınız hoş olmamış ayrıca ben akşam 6 8 arası oralardaydım görmedim görmedim diye de suçlu çıkmam heralde değil mi?

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet dün pazar günü unkapanı köprüsü sabah 7 akşam 19 arası aldım. :) okadar emeğe değdimi bence değdi avcılık kısmet işi bende emek ettim istavritlerin en büyüklerinden de yakaladım.genel itibariyle mezgit hiç yoktu. ( geçen hafta çok mezgit vardı ) ancak yemli midye ile en dipten 16 dan sonra böyle istavrit yapıyor.
çapari ile çok az alan oldu. Herkese bol şanslar.

Ekli dosyalar

MehmetYılmaz

Aktif Üye
Adı
Mehmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet dün pazar günü unkapanı köprüsü sabah 7 akşam 19 arası aldım. :) okadar emeğe değdimi bence değdi avcılık kısmet işi bende emek ettim istavritlerin en büyüklerinden de yakaladım.genel itibariyle mezgit hiç yoktu. ( geçen hafta çok mezgit vardı ) ancak yemli midye ile en dipten 16 dan sonra böyle istavrit yapıyor.
çapari ile çok az alan oldu. Herkese bol şanslar.
Unkapanı hangi yönü acaba? Afiyet olsun.