katilhamsi
Daimi Üye
- Adı
- Kadir
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Yem tavuk göğsü, balık seyrek, ama özlemişim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tripotu görünce dişliye yatırdınız sandım.Ekli dosyayı görüntüle 96262
Abi yok dişliye erken daha, zaten hedef balık istavrittiTripotu görünce dişliye yatırdınız sandım.
Bereketli olsun. Boş geçmemesi güzel..
Gözlükleri takmadan güneşte bakınca tripot sandımAbi yok dişliye erken daha, zaten hedef balık istavritti![]()
Afiyet olsun kardesimEkli dosyayı görüntüle 96262
Youtube elemanlari hep unkapanina gidiyor 10-15 gundur. Galatayi hic gostermiyorlar. Unkapaninda mezgit patlamasi bittikten sonra tek tuk istavrit sardalya ve yerini bulursaniz mirmir var. Galatanin izmarit ve lavabo olayi artisi ama.Yarın gitmeyi düşünüyorum ama hep ikilemde kalıyorum galatamı Unkapanı köprüsü mü diye. Galatada istavrit olmazsa bile en azından izmarite atma şansı oluyor. Unkapanınımn sakinliği hoşuma gidiyor. Hep ikilemdeyimçapari iş yapmıyor sanırım.
Cuma akşamı galataya gittim sabahladım kimse bişey alamıyor sabaha kadar 7 mezgit geldi tek sabaha karşı unkapanına gectim sağlam eşkina almıştı ilk sıralardaki herkes bizede orda istavrit yaptıYarın gitmeyi düşünüyorum ama hep ikilemde kalıyorum galatamı Unkapanı köprüsü mü diye. Galatada istavrit olmazsa bile en azından izmarite atma şansı oluyor. Unkapanınımn sakinliği hoşuma gidiyor. Hep ikilemdeyimçapari iş yapmıyor sanırım.
Unkapanı neresinde eşkina çıktı? Galatada çok gördüm de Unkapanında ne gördüm ne duydum, mırmır genelde çıkıyordu.Cuma akşamı galataya gittim sabahladım kimse bişey alamıyor sabaha kadar 7 mezgit geldi tek sabaha karşı unkapanına gectim sağlam eşkina almıştı ilk sıralardaki herkes bizede orda istavrit yaptı