Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

MehmetYılmaz

Aktif Üye
Adı
Mehmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın gitmeyi düşünüyorum ama hep ikilemde kalıyorum galatamı Unkapanı köprüsü mü diye. Galatada istavrit olmazsa bile en azından izmarite atma şansı oluyor. Unkapanınımn sakinliği hoşuma gidiyor. Hep ikilemdeyim :) çapari iş yapmıyor sanırım.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın gitmeyi düşünüyorum ama hep ikilemde kalıyorum galatamı Unkapanı köprüsü mü diye. Galatada istavrit olmazsa bile en azından izmarite atma şansı oluyor. Unkapanınımn sakinliği hoşuma gidiyor. Hep ikilemdeyim :) çapari iş yapmıyor sanırım.
Youtube elemanlari hep unkapanina gidiyor 10-15 gundur. Galatayi hic gostermiyorlar. Unkapaninda mezgit patlamasi bittikten sonra tek tuk istavrit sardalya ve yerini bulursaniz mirmir var. Galatanin izmarit ve lavabo olayi artisi ama.

s103r

Yeni Üye
Adı
Soner
Cuma akşamı galataya gittim sabahladım kimse bişey alamıyor sabaha kadar 7 mezgit geldi tek sabaha karşı unkapanına gectim sağlam eşkina almıştı ilk sıralardaki herkes bizede orda istavrit yaptı

MehmetYılmaz

Aktif Üye
Adı
Mehmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cuma akşamı galataya gittim sabahladım kimse bişey alamıyor sabaha kadar 7 mezgit geldi tek sabaha karşı unkapanına gectim sağlam eşkina almıştı ilk sıralardaki herkes bizede orda istavrit yaptı
Unkapanı neresinde eşkina çıktı? Galatada çok gördüm de Unkapanında ne gördüm ne duydum, mırmır genelde çıkıyordu.