Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

MehmetYılmaz

Aktif Üye
Adı
Mehmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Capari hic is yapmadi mi? Gece kirmizi capari is yapiyormus.
Söylediğim saatlerde çapari iş yapmadı köprüde, yemlide yapmadı, izmarite yapmadı. Birine şansa çapariye bir adet zargana geldi o kadar.

Biri palamuta deniyordu vuruş alınca, baktım istavritte yok denedik palamuta yine olmadı.

Karaköy iskele yemli yapmadı, çapariye 3lü 4lü yapıyordu. Çok ileride atmaya gerek yok 10 metreden rahat alınıyordu. Yeni iskele köprüyü etkiledi galiba :)

Akşam yapıyormuş. 3,4 gün öncede gündüz yokken balık, güneş batınca istavrit çoşmuştu. Yeşil kırmızı fark etmiyordu yeterli takım ince olsun.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Söylediğim saatlerde çapari iş yapmadı köprüde, yemlide yapmadı, izmarite yapmadı. Birine şansa çapariye bir adet zargana geldi o kadar.

Biri palamuta deniyordu vuruş alınca, baktım istavritte yok denedik palamuta yine olmadı.

Karaköy iskele yemli yapmadı, çapariye 3lü 4lü yapıyordu. Çok ileride atmaya gerek yok 10 metreden rahat alınıyordu. Yeni iskele köprüyü etkiledi galiba :)

Akşam yapıyormuş. 3,4 gün öncede gündüz yokken balık, güneş batınca istavrit çoşmuştu. Yeşil kırmızı fark etmiyordu yeterli takım ince olsun.
Tesekkurler bilgi icin. Yeni iskele balik girisini engelliyor diye duydum bende. Bir de sarayburnu istavrite calisirken 100 m icerde galatanin is yapmamasi da ilginc.

Gunduz degilde aksamustu ve ya gece gitmek lazim heralde.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kırmızı çapari, şehir efsanesi gibi bir kaç kez daha duydum bunu :)
Kardesim en son kopruye gittigimde temmuz basi gibi gece sadece kirmizi mor simli capari is yapiyordu su ustune yakin. Uzun sure sonra takimciya para kazandirdim bu kirmizi yuzunden :) Gelenler de hep kracaydi. Test ettik onayladik yani :)

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
tekne sahibi ve olta balıkçılığı sever biri olarak burdan sesleniyorum arkadaşlar. köprü üzerinde balık tutan değerli abilerim kardeşlerim. özellikle galata köprüsü ve unkapanı köprüsü müdavimleri... yahu bu gemi geçişyerinden adam oltayı sallıyo,adamı bekliyorum bide oltasını çeksin die abi adamın umrunda değil yaaaaa. turyol vapuru beklio dimi sizi.... biraz geçiş yapan teknelere saygınız olsun ve oltanızı gemi geçiş yerlerinden atmayın lütfen...

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kardesim en son kopruye gittigimde temmuz basi gibi gece sadece kirmizi mor simli capari is yapiyordu su ustune yakin. Uzun sure sonra takimciya para kazandirdim bu kirmizi yuzunden :) Gelenler de hep kracaydi. Test ettik onayladik yani :)
Yaklaşık 2 ay önce karadenizde gündüz yeşil takıma vuran büyük tirsiler akşam güneş batımı ve hemen sonrasında sadece kırmızı simli takıma vuruyordu çokta güzel av veriyordu ben de not olarak düşeyim. Bana da birisi söyledi kırmızı simli takımı enişteme yaptırmıştım akşam biz ikili üçlü tirsi çekerken herkes yanımıza geliyordu neyle tutuyorsunuz diye :) Mübarek zaten çingene palamutundan hallice 3 tane gelince surfle bile anca çekiliyor :)

Mektupla

Daimi Üye